Με επιτυχία το Entrepreneurs Networking Party των νέων επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου

neoi epixeirimaties 02
admin
12/12/2016 18:00
 
 
 

Μεγάλη επιτυχία είχε το Entrepreneurs Networking Party που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου (ΕΣΥΝΕΝΑ) στο Rock n Roll Music Diner.

Περίπου 100 επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν μεταξύ τους και να συζητήσουν σχετικά με την νησιωτική επιχειρηματικότητα. Η κ. Φαίη Ορφανού σύμβουλος επαγγελματικής ενδυνάμωσης παρουσίασε με διαδραστικό τρόπο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγράμματος Επινήσια Ηώς που προσφέρει επαγγελματική ενδυνάμωση για νησιώτες επαγγελματίες.

neoi epixeirimaties 00

Σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος είναι ότι έχει καταφέρει να δικτυώσει μέχρι τώρα πολλούς νησιώτες επαγγελματίες μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων και συναντήσεων, επιδρώντας στις αποφάσεις νέων επαγγελματιών, ενθαρρύνοντας, κινητοποιώντας τους νέους στα πρώτα τους βήματα, ενώ έχει καταφέρει να αναδείξει αναπτυξιακά θέματα κάθε νησιού.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας μαζί με τον Αυγερινό Αυγερινού – Παναγιώτου, Οικονομολόγο, παρουσίασαν την δομή «We Care- South Aegean Islands” που έχει σαν στόχο τον έλεγχο και την επίλυση των παραπόνων των επισκεπτών αλλά και την αποτροπή των αρνητικών δημοσίων σχολίων που είναι επιβλαβή για την εικόνα του προορισμού. Η δομή θα περιλαμβάνει επίσης και μια Ομάδα Διαχείρισης Παραπόνων με ειδικούς συμβούλους και στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων.

neoi epixeirimaties 03

Οι παρουσιάσεις και των δύο θεμάτων του networking party θα αποσταλούν στα μέλη του ΕΣΥΝΕΝΑ σύντομα.
Το Δ.Σ του ΕΣΥΝΕΝΑ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την διοργάνωση και συνέβαλλαν στην επιτυχία της.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*