Κινητοποιήσεις ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής των νησιωτών προτείνει ο Χ. Κόκκινος

kokkinos xaralampos perifereiako rodos
admin
21/12/2016 11:25
 
 
 

Την πρόταση του να προχωρήσουν οι Δωδεκανήσιοι σε «διαρκείς δημοκρατικές κινητοποιήσεις, πάντα στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού», προκειμένου να σταματήσει η υποβάθμιση της ζωής των νησιωτών και να διεκδικηθεί η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για το σύνολο της Δωδεκανήσου επανέλαβε ο Χαράλαμπος Κόκκινος στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
«Η κυβέρνηση μέχρι σήμερα λειτουργεί ανάλγητα και με βαρβαρότητα. Αδιαφορεί για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας που «φυλάττουν Θερμοπύλες», επενδύει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και δίνει υποσχέσεις που δεν υλοποιεί. Η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που αύξησε τους συντελεστές ΦΠΑ στην περιοχή μας, οπισθοδρομεί τον τόπο και τα στελέχη της παραχαράσσουν την ελληνική Ιστορία και απαξιώνουν τα εθνικά μας σύμβολα. Μόνο αν “αισθανθεί” την κοινωνική πίεση και διαμαρτυρία υπάρχει ελπίδα αλλαγής πολιτικής» δήλωσε σχετικά ο κ. Κόκκινος.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου σήμερα το απόγευμα μεταβαίνει στη Βουλή με την αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ώστε να συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*