Συναντήσεις εργασίας Κόκκινου με Κουρουμπλή και Σαντορινιό στο Υπουργείο Ναυτιλίας

kokkinos santorinios
admin
01/02/2017 14:45
 
 
 

Με τον υπουργό και υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή και Νεκτάριο Σαντορινιό συναντήθηκε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.
Η ατζέντα των συναντήσεων περιλάμβανε θέματα νησιωτικής πολιτικής (συγκοινωνίες, αντιμετώπιση λειψυδρίας στα άνυδρα νησιά κ.λπ.), τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, η υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών στα Δωδεκάνησα και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α., καθώς και το μεταναστευτικό και το κύμα ακρίβειας μετά τις αυξήσεις των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και ιδιαίτερα σε Ρόδο και Κάρπαθο που εξαιρούνται από την αναστολή του μέτρου εφαρμογής για ένα έτος.
Ο κ. Κόκκινος κατέθεσε προτάσεις για όλα τα παραπάνω ζητήματα, ζητώντας επίσπευση και εφαρμογή των νησιωτικών πολιτικών αλλά και ενέργειες που θα δώσουν λύσεις.

kokkinos koyroymplis
Από την άλλη πλευρά, οι κ.κ. Κουρουμπλής και Σαντορινιός αναφέρθηκαν σε σειρά πρωτοβουλιών που προωθεί το Υπουργείο, δηλώνοντας πρόθυμοι να διατηρηθεί η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των φορέων με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους νησιώτες και την ανάπτυξη των νησιών.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*