«Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Χατζημάρκο από τους περιφερειακούς συμβούλους της Ρόδου – Εκτός παράταξης (και) ο Ζωγραφίδης

xatzhmarkos dilosi symfonia
admin
14/03/2017 12:21
 
 
 

«Στην πορεία που χαράξαμε, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί, εντατικά, σταθερά και ακλόνητα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, υπηρετώντας τα προβλήματα της κοινωνίας, με γνώμονα το κοινό καλό και μόνο αυτό».

Αυτό αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ρόδου της παράταξης της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», δίνοντας με τον τρόπο αυτό «ψήφο εμπιστοσύνης» στον επικεφαλής της Γιώργο Χατζημάρκο.

Τη δήλωση υπογράφουν οι Δημήτρης Τσοπανάκης, Φιλήμονας Ζαννετίδης, Θωμάς Σωτρίλλης, Γιάννης Φλεβάρης, Χρήστος Ευστρατίου, Νίκος Νικολής, Νίκος Καραμαρίτης, Χαρούλα Γιασιράνη, Χρήστος Μπάρδος, Κάλλιστος Διακογεωργίου, Μιχάλης Μπαριανάκης και Μαριέτα Παπαβασιλείου, οι οποίοι τάσσονται απερίφραστα στο πλευρό του περιφερειάρχη, προκειμένου – όπως επισημαίνουν – να συνεχίσουν το «πολύ σημαντικό έργο» που έχουν ξεκινήσει, να οδηγήσουν την Περιφέρεια σε ένα καλύτερο μέλλον και να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τους έδειξαν οι νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου.

zografidis ilias

Εκτός παράταξης (και) ο Ηλίας Ζωγραφίδης!
Την πόρτα της εξόδου από την παράταξη έδειξε ο Γιώργος Χατζημάρκος και στον μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας και συνεργάτη του Ηλία Ζωγραφίδη, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο σχήμα περιφερειακής διακυβέρνησης και αντικαταστάθηκε από τον τέως πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Θωμά Σωτρίλλη.
Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε την απόφαση του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ρόδου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν κρύβει τα προβλήματα «κάτω από το χαλί», ούτε μπορεί να δαπανήσει ενέργεια για να ασχολείται «με τις καρέκλες και τα αξιώματα» των συνεργατών του, τη στιγμή που δίνεται μια πολύ μεγάλη μάχη για τα νησιά.
Επίσης, έκανε γνωστό ότι εντός των ημερών θα ανακοινώσει τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων που θα αναλάβουν τις αρμοδιότητες όσων τις αρνήθηκαν.

Η πλήρης δήλωση των περιφερειακών συμβούλων της Ρόδου

dilosi perifereiakon symboylon rodoy

(φωτό Ζωγραφίδη: dimokratiki.gr)

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*