Γιώργος Λεονταρίτης: «Η Περιφέρεια στηρίζει οικονομικά και ηθικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις»

leontaritis syros triathlon
admin
20/06/2017 11:02
 
 
 

Η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και η ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού είναι οι στόχοι της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, η οποία υποστηρίζει οικονομικά και ηθικά τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά, επιχειρώντας να τα καταστήσει κέντρο αθλητικού τουρισμού.
Δικαιωμένος από αυτή την «επιτυχημένη στρατηγική» της περιφερειακής αρχής «να στηρίζει συνέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, προσφέροντας συγκινήσεις και εντυπωσιακό θέαμα, με ταυτόχρονη στόχευση στην ανάδειξη και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας, στην έλξη του ποιοτικού τουρισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

leontaritis sygxronismeni
Ο κ. Λεονταρίτης δεν παρέλειψε να αναφέρει αναλυτικά και τις αθλητικές διοργανώσεις που επιχορηγήθηκαν τον Ιούνιο σε Σύρο, Πάρο, Αντίπαρο, Τήνο, Νάξο και Άνδρο, μια επιχορήγηση που έφτασε τις 45.000 ευρώ. Οι διοργανώσεις αυτές ήταν οι εξής:
*Σύρος: “Syros Run 2017», συγχρονισμένη κολύμβηση “Hellas Beetles Cup”, “2nd TRIMORE Syros Triathlon”, τελικοί πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κ -16/Κ-14/Κ-12, πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομών (22-26 Ιουνίου), τουρνουά υδατοσφαίρισης “ΜINI VIKELAS CUP” (30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου)
*Πάρος: «3ος Γύρος Πάρου με Παράλληλες Δράσεις», “Paros Beach Handball Tournament” (23-25 Ιουνίου)
*Αντίπαρος: «6ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ.»
*Τήνος: “Tinos Running Experience 2017”
*Νάξος: «Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων και Εφήβων» (23-24 Ιουνίου), «Μικροί και Μεγάλοι Ποδοσφαιριστές σε Δράση – Οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού και του ΟΦΗ εκπαιδεύουν τους μικρούς αθλητές» (24-25 Ιουνίου)
*Άνδρος: τουρνουά καλαθοσφαίρισης ηλικιών 2006-2007.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στηρίζει ως συνδιοργανωτής και πολλές άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες στα νησιά, στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητικού τουρισμού.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*