Αναβάλλεται η ημερίδα για την καινοτομία στον πρωτογενή τομέα

agrotis
admin
05/03/2015 14:03
 
 
 

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η ημερίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την καινοτομία και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Η ημερίδα είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 13 Μαρτίου, ωστόσο μετατίθεται για αργότερα, προκειμένου – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – «να υπάρξουν ουσιαστικότερα αποτελέσματα και να διαχυθούν σε όλη τη γεωγραφική ενότητα του Αιγαίου (Νότιο και Βόρειο Αιγαίο) οι αναγκαίες πληροφορίες που αφορούν στην ενασχόληση των νέων με τον πρωτογενή τομέα στα νησιά μας».

Υπενθυμίζεται ότι την ημερίδα είχε σχεδιάσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς του Νότιου Αιγαίου και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Ο ασκών καθήκοντα Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκηση Αιγαίου Νίκος Θεοδωρίδης εξήγησε ότι η ημερίδα προγραμματίζεται για το τέλος της άνοιξης και αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες για ουσιαστική πληροφόρηση των νέων αγροτών, αλλά και όσων επιζητούν να στραφούν στον πρωτογενή τομέα των νησιών του Νότιου και Βόρειου Αιγαίου.

Για τον λόγο αυτό, οι αρμόδιες διευθύνσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις Περιφερειακές Διοικήσεις του Αιγαίου, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας για την όσο το δυνατόν καλύτερη υλοποίηση της ημερίδας, η οποία θα προσφέρει χρηστικά εργαλεία στους συμμετέχοντες.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*