Συνάντηση Χατζημάρκου με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece για τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης

xatzimarkos fraport 1
admin
21/07/2017 13:52
 
 
 

Με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece συναντήθηκε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Αλεξάντερ Τσινέλ (Διευθύνων Σύμβουλος – CEO), Ίαν Μάθεσον (Διευθυντής Λειτουργιών – COO), Γιάννης Παπάζογλου (Διευθυντής Επικοινωνίας της Fraport Greece) και Ηλίας Σκιαδάς (μάνατζερ της Fraport για το αεροδρόμιο Ρόδου), αφορούσε σε θέματα που σχετίζονται με τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης, την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Fraport, στο πλαίσιο της διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που ανέλαβε από τον περασμένο Απρίλιο.
Ο κ. Χατζημάρκος ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν άμεσα διορθωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις των αεροδρομίων σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο, οι οποίες όμως πρότεινε να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, ούτως ώστε οι επιβάτες να αντιληφθούν ευκολότερα τη μετάβαση στο νέο πλαίσιο διαχείρισης.

 

xatzimarkos fraport 2

Ζήτησε, επίσης, να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Fraport Greece και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την ενσωμάτωση στα σχέδια της εταιρείας – στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν – των στόχων κάθε τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να στηριχθούν οι τοπικές αγορές και να θωρακιστεί το τουριστικό προϊόν του κάθε νησιού, με δεδομένο ότι πρόκειται για τους τέσσερις μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς διεθνώς.
Οι κ.κ. Τσινέλ και Χατζημάρκος συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συνεργατών τους, προκειμένου να συμφωνήσουν και να συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο συνεργασίας Fraport Greece και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*