Στη Σύρο ο τελικός διαγωνισμός της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το “European Young Chef Award 2017”

european young chef tinos 6
admin
30/09/2017 22:47
 
 
 

Με τη συμμετοχή των τεσσάρων νικητών των επιμέρους διαγωνισμών σε Ρόδο, Κω, Σαντορίνη και Τήνο πραγματοποιήθηκε στη Σύρο η τελική φάση για την ανάδειξη του νέου σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό “European Young Chef 2017” στην Βαρκελώνη στις αρχές Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος διαγωνισμός στο εστιατόριο “Κάπαρη” στην Τήνο, με τον σεφ Αντώνη Φουστάνια να αναδεικνύεται ο νικητής. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Νίκος Χριστοφόρου και τα μέλη της λέσχης Γιώργος Αμοιραλής και Δημήτρης Πλυτάς.

european young chef tinos 1

european young chef tinos 2

european young chef tinos 3

european young chef tinos 4

european young chef tinos 5
Στον τελικό της Σύρου, την Κριτική Επιτροπή αποτελούσαν η Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η συγγραφέας – κριτικός Οίνου και Γεύσης Νίκη Μηταρέα, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Νίκος Χριστοφόρου και οι Κώστας Μπουγιούρης και Χρήστος Αθανασιάδης, και οι δύο σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

european young chef tinos 7

european young chef tinos 8

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*