Συνεδρίαση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου στη Σύρο

ped notioy aigaioy logo
admin
18/10/2017 09:57
 
 
 

Με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στη Σύρο το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ν. Αιγαίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και σε αυτήν έχουν κληθεί να συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του Ν. Αιγαίου, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και οι δήμαρχοι του Ν. Αιγαίου.
Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι το νέο εκλογικό σύστημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά, η μεταφορά διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, η υποστελέχωση της Δ.Ο.Υ. Μυκόνου και το αίτημα του δήμου Μυκόνου περί παροχής διοικητικής πολεοδομικής υποστήριξης από τον δήμο Σύρου-Ερμούπολης, το αίτημα συμπαράστασης στη διεκδίκηση του επαναπατρισμού του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου, η εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η δημιουργία δικτύου Δήμων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προώθηση της κρουαζιέρας.

Δείτε την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ΕΔΩ

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*