Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας στη 2η FOOD EXPO

admin
15/03/2015 12:10
 
 
 

Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Μαρτίου, η 2η FOOD EXPO GREECE, η μεγαλύτερη έκθεση για τα Τρόφιμα & Ποτά, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Μία έκθεση που αφενός μεν ανταποκρίνεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, αφετέρου συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυσή τους στην ελληνική αγορά, φέρνοντάς τες σε άμεση επαφή με τους δυναμικούς κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Δυναμική για ακόμα μια φορά η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά νησιά και επιχειρήσεις να εκθέσουν τα προϊόντα τους. 

Σημείο αναφοράς και πάλι, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων – Δωδεκανήσου που  "κλέβει την παράσταση" με τοπικά προϊόντα και συνταγές από τα νησιά της Περιφέρειας. Το απόγευμα της Κυριακής η Λέσχη σε συνεργασία με τη chef Ντίνα Νικολάου, θα παρουσιαστούν συνταγές από τα νησιά μας. Παρών και ο Ναξιώτης chef, μέλος της Λέσχης Στέλιος Κορρές ο οποίος αναμένεται να καταπλήξει με συνταγές φτιαγμένες από κυκλαδίτικα προϊόντα και κυρίως με τοπικά προϊόντα Νάξου. 

 

 

Από τη Νάξο στην έκθεση συμμετέχουν επίσης η ΕΑΣ και η ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ Νάξου. 

Το περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης καθώς και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης

Ο κ. Μαργαρίτης δήλωσε στο naxostimes την ικανοποίηση του σχετικά με την επιτυχία της έκθεσης αλλά και τη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας και κατ' επέκταση των νησιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.  

Να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού μετά την επίσκεψη του στη FOOD EXPO αναχώρησε για τη Σύρο προκειμένου στο πλαίσιο του final four βόλεϊ ανδρών να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμούπολης "Δημήτριος Βικέλας".

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*