Αποτύπωση προβλημάτων στο οδικό δίκτυο της Ρόδου για τον περιορισμό των τροχαίων

admin
16/03/2015 21:43
 
 
 

Η, κατά το δυνατόν, αποτροπή του μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων είναι ο στόχος της αποτύπωσης των προβλημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου της Ρόδου.

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο να ζητά άμεσα τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Τροχαία, προκειμένου να αποτυπωθούν τα προβλήματα και να ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις.

Ο περιφερειάρχης ανέθεσε τον συντονισμό της πρωτοβουλίας στον περιφερειακό σύμβουλο Κάλλιστο Διακογεωργίου, ο οποίος, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα συγκαλέσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας, της Τροχαίας Ρόδου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, ενώ θα οργανωθούν και επιτόπιες επισκέψεις μικτών κλιμακίων για να καταγραφούν τα προβλήματα του οδικού δικτύου (κακοτεχνίες, φθορές, σήμανση κλπ).

Τα πρώτα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού τα οποία θα ελεγχθούν από τα κλιμάκια είναι η Εθνική Οδός Ρόδου – Λίνδου (από την πόλη της Ρόδου ως το Φαληράκι) και η Εθνική Οδός Τσαΐρι – Αεροδρόμιο.

(φωτό: dimokratiki.gr)

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*