Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinos paylopoylos 2017
admin
27/11/2017 09:49
 
 
 

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει προς επίλυση θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και την αναπτυξιακή πορεία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, η ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης για αναπτυξιακές δράσεις και έργα,το ζήτημα της λειψυδρίας, η υποστελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και θέματα Παλλαϊκής Άμυνας και Πολιτικής Προστασίας (ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συνέπειες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Σύμη και στην πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό του Ιουλίου του 2017 στην Κω).
Ο κ. Παυλόπουλος έδειξε, για ακόμη μια φορά, το ενδιαφέρον του για τα νησιά, στηρίζοντας – στο πλαίσιο που του επιτρέπει ο θεσμικός του ρόλος – τα παραπάνω αιτήματα. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Κόκκινος από το νέο έτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί περιοχές του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*