«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Χατζημάρκου και Κόκκινου

 
 
 

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου για τον διαγωνισμό προμήθειας λαμπτήρων LED, ο οποίος τελικά ακυρώθηκε.

Η αποστολή δελτίων Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα είναι πλέον καθημερινή και η κόντρα που έχει ξεσπάσει, αρχίζει να κλιμακώνεται, με την εκατέρωθεν εκτόξευση χαρακτηρισμών να είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο και να «ανακυκλώνονται» συνεχώς τα ίδια δεδομένα.

Το δελτίο Τύπου του Χαράλαμπου Κόκκινου:
Ο κ. Γ. Χατζημάρκος, πολλαπλά εκτεθειμένος από τον ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΑ από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ προϋπολογισμού 4,5 εκ. € για προμήθεια λαμπτήρων led (σελ. 53, αριθμός απόφασης 127/2018 της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, Δ’ Κλιμάκιο με έκδοση 20.2.2018), αρνείται να απαντήσει σε συγκεκριμένα δημόσια ερωτήματά μου. Κατά την πάγιά του τακτική: συκοφαντεί, βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, απειλεί έμμεσα και παραχαράσσει εσκεμμένα πολιτικά σκεπτικά μου και απόψεις και επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.
Μακριά από την αλήθεια, απών από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, με έλλειψη ουσιαστικού έργου, ταύτισε τις φωτογραφίες που διαρκώς βγάζει για προσωπική του προβολή, με το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ διαγωνισμό 4,5 εκ. € για προμήθεια λαμπτήρων led στα νησιά μας, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Είναι εμφανέστατο ότι ο κ. Γ. Χατζημάρκος ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ MOY ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4,5 ΕΚ. €!!!
Είναι σε δύσκολη θέση, «βραχυκυκλωμένος» και απελπισμένος. Άλλωστε δεν απάντησε ούτε στα κεντρικά Μ.Μ.Ε. όταν αυτά κατήγγειλαν το διαγωνισμό της Π.Ν.Αι. για τα led πριν ακυρωθεί από τη Δικαιοσύνη!
Η Δικαιοσύνη ήδη έχει αναλάβει δουλειά για την υπόθεση. Το γνωρίζει καλά… Όπως γνωρίζει καλά ότι ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Χατζηδάκης κατέθεσε επερώτηση για φωτογραφικούς διαγωνισμούς έργων οδοφωτισμού στη Βουλή. Θα είχε ενδιαφέρον να απαντούσε έστω σε αυτόν, διότι η Ν.Δ. ήταν το κόμμα που τον στήριξε στις εκλογές του 2014 για να γίνει περιφερειάρχης…
Υ.Γ. 1: Ζητώ το δελτίο τύπου μου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ν.Αι., η οποία δεν είναι ιδιοκτησία τού κ. Γ. Χατζημάρκου και αναρτά δελτία τύπου προσωπικής επιλογής του (από 30.1.2015 έχουν αποκλεισθεί οι ανακοινώσεις μου επειδή δεν συμφωνούμε με τις πρακτικές και τις επιλογές του…).
Υ.Γ. 2: Στους «στεναχωρημένους» που αναφέρει ο κ. Γ. Χατζημάρκος και στα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα και αυθαίρετες εικασίες και απόψεις που αναγράφει στην ανακοίνωσή του, να εντάξει τον εαυτό του! Ο ίδιος με τις πρακτικές και τα λόγια του πέφτει σε αδιέξοδα και μεγαλώνει τα προβλήματά του.
Χωρίς φόβο (διότι δεν τρομοκρατούμαι από κανέναν…) και με πάθος και εντιμότητα θα υπερασπιστώ τους πολίτες του τόπου και τη νομιμότητα. Η επιχείρηση λασπολογίας εναντίον μου είναι μπούμερανγκ πλέον για τους εμπνευστές της.

Το δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας:
Στη συνέχεια του παραληρήματος του Χ. Κόκκινου, δύο μόνο παρατηρήσεις:
-Ας κάνει κανένα ταξιδάκι να ξεσκάσει. Ξέρει αυτός τον τρόπο: με διπλοπληρωμένα ή πλαστά παραστατικά.
– Πολύ θα ήθελε να είναι όργανο της Δικαιοσύνης η ΑΕΠΠ. Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν είναι.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*