Συνεργασία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου – Fraport για την ανάπτυξη νέων αεροπορικών συνδέσεων σε Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και Κω

Άκης Αξαόπουλος
15/05/2018 14:27
 
 
 

Η περαιτέρω ανάπτυξη νέων αεροπορικών συνδέσεων στα διεθνή αεροδρόμια της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Ρόδου και της Κω είναι το αντικείμενο της συνεργασίας που αποφασίστηκε να αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και της Fraport Greece, η οποία διαχειρίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια των προαναφερόμενων νησιών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργο Βήλο και την Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Αερογραμμών Κατερίνα Πολλάτου, προκειμένου στις παρουσιάσεις στους tour operators και τις αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού, το Νότιο Αιγαίο να εμφανίζεται συμπαγές και με την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση.
Έτσι, σε πρώτο στάδιο, συμφωνήθηκε να ερευνηθούν οι αγορές, οι οποίες θα αποτελέσουν και τους κοινούς στόχους των δύο πλευρών και στη συνέχεια να υπάρξει συνεργασία μεταξύ του τομέα Εμπορικής Ανάπτυξης της Fraport και της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν οι δράσεις στις αγορές στόχους.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Με μεθοδικότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και διεύρυνσης του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά μας, χτίζοντας γέφυρες και συνεργαζόμενοι με όσους μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό δραστικά, με στόχο να προσφέρουμε στις κοινωνίες των νησιών μας προοπτική για πρόοδο και ευημερία».

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*