Συνάντηση Χατζημάρκου – Bernstein στη Ρόδο

 
 
 

xatzimarkos bernstein rodos

Τον πολυβραβευμένο κινηματογραφιστή, παραγωγό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steven Bernstein δέχθηκε χθες στο γραφείο του στη Ρόδο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, επ’ ευκαιρία της διάλεξης του κ. Bernstein τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα “How to tell stories in cinema and change your life and change Greece”.

Ο κ. Χατζημάρκος τον ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά, για την εμπιστοσύνη που αυτός και οι συνεργάτες του έχουν δείξει στην Ελλάδα και ειδικά στο Νότιο Αιγαίο, το οποίο αποτελεί και την επιλογή τους για ένα εξαιρετικά μεγάλο επενδυτικό σχέδιο με στόχο να καταστήσει την χώρα μας τόπο μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την πρώτη στιγμή που έγινε κοινωνός του ανωτέρω σχεδίου, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια, που έδωσε ήδη τα πρώτα δείγματα μέσω της λειτουργίας διαλέξεων σχολής κινηματογράφου στη Σύρο.
Μετά την συνάντηση, ο περιφερειάρχης δήλωσε: «Οι ευκαιρίες που το Νότιο Αιγαίο έχει αναξιοποίητες, μπορούν να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα, σε μια χώρα που αναζητεί εναγωνίως εισόδημα και θέσεις εργασίας για την σκληρά δοκιμασμένη κοινωνία της. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουμε πλήρη συνείδηση, αλλά και ξεκάθαρη πολιτική υπέρ της αξιοποίησης των ευκαιριών αυτών, που μπορούν να μάς οδηγήσουν στο καλύτερο αύριο που αξίζουμε. Η εμπιστοσύνη του Steven Bernstein στην χώρα μας και στα νησιά μας, στέλνει τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό το μήνυμα που σήμερα η χώρα μας χρειάζεται και αποτελεί για εμάς το έδαφος πάνω στο οποίο κτίζουμε δημιουργικά».

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*