Στο Καστελόριζο η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

admin
15/05/2015 15:07
 
 
 

 

Τα επικείμενα φορολογικά και δημοσιονομικά μέτρα που σχεδιάζονται ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου, το μεταναστευτικό ζήτημα και τα προβλήματα των μονάδων υγείας είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου που θα συνεδριάσει στο Καστελόριζο.

Η 6η συνεδρίαση του Σώματος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στην Πολιτιστική Αίθουσα του δήμου Μεγίστης στην περιοχή Χωράφια, με την εξής ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο Εξέταση θεμάτων Καστελορίζου, Ρω και Στρογγύλλης.

ΘΕΜΑ 2ο Λήψη απόφασης επί των επικείμενων φορολογικών και δημοσιονομικών μέτρων που σχεδιάζονται ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου.

ΘΕΜΑ 3ο Θέσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου επί του μεταναστευτικού ζητήματος.

ΘΕΜΑ 4ο Επιλογή φορέα διαχείρισης Φράγματος Γαδουρά (Εισηγητής: κ. Λυμπερόπουλος Νικόλαος).

ΘΕΜΑ 5ο Προβλήματα των Μονάδων Υγείας στην Περιφέρεια Νοτίου

Αιγαίου και η αντιμετώπιση τους (Εισηγητής: κ. Κωτσαδάμ Λουκάς).

ΘΕΜΑ 6ο 5η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων

οικονομικού έτους 2015 (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης).

ΘΕΜΑ 7ο Τροποποίηση της αριθμ. 16/2015 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις γνωμοδοτικές επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων» (Εισηγήτρια: Αριστείδου Ευμορφία).

ΘΕΜΑ 8ο Τροποποίηση της με αριθμ. 17/2015 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα χαρακτηρισμού των παραλιών ως πολυσύχναστων, εξέτασης αιτημάτων προς χορήγηση αδειών εκμίσθωσης μέσων αναψυχής κλπ» (Εισηγήτρια: Αριστείδου Ευμορφία).

ΘΕΜΑ 9ο Τροποποίηση της με αριθμ. 141/2014 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικών Παντοπωλείων Π.Ε. Ρόδου βάση της διάταξης του άρθρου 2 του Ν. 4071/2012» (Εισηγήτρια: Αριστείδου Ευμορφία).

ΘΕΜΑ 10ο Τροποποίηση της με αριθμ. 114/2014 απόφαση Περιφερειακού

Συμβουλίου με θέμα: «Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες – Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΘΗΣΕΑΣ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ”, “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” (Κως) και “ΔΙΟΔΟΣ” (Ρόδος)» (Εισηγήτρια: Αριστείδου Ευμορφία).

ΘΕΜΑ 11ο Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην τακτική Γενική Συνέλευση της αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Ενεργειακή Α.Ε. Νοτίου Αιγαίου στις 26-6-2015 (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος).

ΘΕΜΑ 12ο Δωρεά οχημάτων και προωθητή γαιών στον δήμο Άνδρου (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης).

ΘΕΜΑ 13ο Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 14ο Επικύρωση πρακτικών 5ης/24-5-2015 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου.

(φωτό: el.wikipedia.org)

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*