Η Άννα Γεωργίου από την Αντίπαρο, υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Άκης Αξαόπουλος
29/04/2019 15:28
 
 
 

Την υποψηφιότητα της ιατρού Άννας Γεωργίου από την Αντίπαρο, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, αναφέρει τα εξής:

“Αποφάσισα να μετέχω σαν σύμβουλος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, μαζί με τον Περιφερειάρχη μας, Γιώργο Χατζημάρκο, και με την παράταξη ¨Μπροστά το Νότιο Αιγαίο¨ με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης και της συνέπειας που απαιτείται. Η άμεση, ειλικρινής και θερμή προσέγγισή του, ο σεβασμός και το κύρος που αποπνέει η προσωπικότητά του , σαν γνήσιος Ηγέτης με όραμα και στόχους και με την αποφασιστικότητα να τους διεκδικήσει, ήταν οι λόγοι που τελικά με οδήγησαν στο πλευρό του, ώστε να τον στηρίξω σε μια ακόμα επιτυχημένη θητεία, στην δυσκολότερη ίσως περιφέρεια της χώρας.
Ακόμα και το μικρό νησί της Αντιπάρου μπορεί να δώσει το στίγμα του και να διεκδικήσει τις αλλαγές που απαιτούνται για την ευημερία, την ανάπτυξη και την εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για εμάς και τα παιδιά μας”.

Βιογραφικό
Η Άννα Γεωργίου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 25 Ιουνίου 1965, το τέταρτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.
Μετά την τουρκική εισβολή το 1974 μετοίκησε με την οικογένειά της, στην Λεμεσό, όπου μεγάλωσε και πέρασε τα πρώτα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1989.
Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ από το 2000 διορίστηκε και υπηρετεί στο ΕΣΥ, στο Π.Π.Ι. Αντιπάρου, μέχρι και σήμερα.
Μετέχει στην τοπική κοινωνία της Αντιπάρου, μέσα από την συμμετοχή της στην ίδρυση και δραστηριοποίηση του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ το 2004, όπου για μια δεκαετία σχεδόν μετείχε στο ΔΣ σαν Γενική Γραμματέας του ομίλου.
Συμμετείχε στην ΚΕΤΠΑΑ (Κοινοτική Επιχείρηση Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αντιπάρου) σαν μέλος υπό την προεδρία της κοινοτάρχη, Βαρβάρας Μανέτα.
Συμμετείχε επί αρκετά έτη, όταν οι κόρες της ήταν έφηβες, στον θεσμό του ΘΗΣΕΑ Κυκλάδων, με ενεργό συμμετοχή της σε συνέδρια και στην έκδοση του περιοδικού ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΙΑ.
Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αντιπάρου.
Έχει δύο κόρες, την Αγγελική 24 ετών, απόφοιτο της νοσηλευτικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ασημίνα, 22 ετών, φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*