«Δόγμα» για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η συνεργασία με τους ΟΤΑ Α’ βαθμού

Άκης Αξαόπουλος
21/10/2019 12:16
 
 
 

 

Στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου παρέστησαν οι δήμαρχοι Σύρου-Ερμούπολης και Άνδρου κ.κ. Λειβαδάρας και Λοτσάρης.

Ο κ. Λειβαδάρας καλωσόρισε τους περιφερειακούς συμβούλους στην έδρα της Περιφέρειας και τους ευχήθηκε «υγεία, δύναμη και μια γόνιμη θητεία», εκφράζοντας την άποψη ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλα τα νησιά, καθένα από τα οποία αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον περιφερειάρχη και έχουν τεθεί τα θεμέλια για μια εποικοδομητική συνεργασία, ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων και χάραξη κοινής στρατηγικής για τη Σύρο και με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λειβαδάρας, με τον κ. Λεονταρίτη να επισημαίνει από την πλευρά του ότι είναι «δόγμα για εμάς η συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Τέλος, ο κ. Λοτσάρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Λεονταρίτη για τη συνδρομή του στην αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων που δημιουργήθηκαν στην Άνδρο λόγω της κακοκαιρίας πριν από δυο εβδομάδες.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*