Πολυπληθής παρουσία των Κυκλάδων στην τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου

Newsroom
11/02/2020 11:29
 
 
 

 

Νάξος, Άνδρος, Τήνος, Πάρος, Κέα, Κύθνος, Αντίπαρος, Ίος, Σέριφος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Μήλος, Σίφνος και Σαντορίνη είναι τα νησιά που εκπροσωπούν τις Κυκλάδες στην διεθνή έκθεση τουρισμού BIT – International Travel Exhibition 2020, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, στο καινοτόμο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity στο Μιλάνο της Ιταλίας.


Συνολικά 21 νησιά του Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν στην συγκεκριμένη έκθεση, η οποία αφορά στη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, με την Περιφέρεια να αναδεικνύει τη μοναδικότητα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ξεχωριστή ταυτότητα καθενός από αυτά, επιβεβαιώνοντας – για ακόμη μια φορά – τη θέση της ως ηγέτιδας δύναμης του ελληνικού τουρισμού. Εκτός από τα προαναφερόμενα κυκλαδονήσια, στην φετινή ΒΙΤ συμμετέχουν επίσης, οι Λειψοί, η Κως, η Κάσος, η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Σύμη και η Αστυπάλαια, που είχαν την ευκαιρία να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Ιταλίας.


Την αντιπροσωπεία του Νοτίου Αιγαίου συνοδεύουν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Εντεταλμένος Τουρισμού Κώστας Χρυσοχοϊδης και η Έπαρχος Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου.


Η BIT – International Travel Exhibition 2020 είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη με παγκόσμια απήχηση, που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και εξειδικευμένος bloggers, αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς. Για περισσότερα από 36 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες από 28 χώρες.
Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 1.900 δημοσιογράφους από 36 χώρες και 500 ταξιδιωτικοί bloggers.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*