Περιφέρεια: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θωμάς Σωτρίλλης – Δεκτή η παραίτηση από το Γ. Χατζημάρκο

Άκης Αξαόπουλος
26/04/2020 11:45
 
 
 

 

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου ανακοίνωσε ο περιφερειακός Σύμβουλος κι επί σειρά ετών πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του:

«Αγαπητοι φίλοι και φίλες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ανακοινώσω ότι έκλεισε ένας κύκλος λειτουργίας μου στην αυτοδιοίκηση με την παράταξη “Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά”.

Συνεχίζω σαν ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος, πάντα με τον ίδιο ζήλο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων μας απασχολούν.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, τον οποίο και ευχαριστώ, αλλά προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία από εδώ και πέρα με τους συναδέλφους του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι εξίσου εποικοδομητική, ειλικρινής και επιτυχής.

Έμαθα στη ζωή μου να δουλεύω και να προσφέρω, και αυτό έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω».

Ο κ. Χατζημάρκος έκανε δεκτή την παραίτηση με απαντητική επιστολή του την 24η Απριλίου 2020 που αναφέρει:

Ρόδος, 24 Απριλίου 2020
Προς: κ. Θωμά Σωτρίλλη
Περιφερειακό Συμβούλιο

Αγαπητέ Θωμά,
Σε περιόδους μεγάλων κρίσεων, όπως αυτή που σήμερα βιώνουμε, δοκιμάζονται όλοι και όλα.
Συστήματα διοίκησης, σχέδια, αντανακλαστικά και αντοχές, περνούν σε ένα επίπεδο που επαναπροσδιορίζονται με τρόπο νομοτελειακό.
Η σημερινή επιστολή σου, με αφήνει με την απορία του πραγματικού λόγου που την προκάλεσε, αφού αυτός που αναφέρεται σε αυτήν, ουδέποτε έλαβε χώρα.
Σέβομαι την απόφασή σου, όπως άλλωστε έκανα πάντα σε όλη την πορεία της κοινής μας διαδρομής για την οποία και θέλω να σε ευχαριστήσω.

Με εκτίμηση,
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος

(Visited 215 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*