Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και προσέφεραν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Newsroom
31/12/2020 12:56
 
 
 

Φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω ήταν οι αποδέκτες της κοινωνικής δράσης συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, την οποία πραγματοποίησε και φέτος η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου επετεύχθη αξιόλογη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων, προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα:
*Στις 28 Δεκεμβρίου 2020, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης Αστυνόμος Β’ ΣΤΑΜΙΡΗΣ Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κυκλάδων μαζί με αστυνομικά στελέχη προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στη «Στέγη» Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

*Στις 28 Δεκεμβρίου 2020, εκπρόσωποι του Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

Exif_JPEG_PICTURE

*Στις 30 Δεκεμβρίου 2020, ο Διευθυντής της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής ΚΑΛΗΩΡΑΚΗΣ Μιχαήλ, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στο κοινωνικό παντοπωλείο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα οποία παρελήφθησαν από την κα Χαρούλα Γιασιράνη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων και φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.