Απάντηση Ζαννετίδη στην ανακοίνωση Κόκκινου για το Πρόγραμμα ΝΗΣΙδΑ: «Θράσος, υποκρισία και λαϊκισμός»

Newsroom
16/04/2021 17:16
 
 
 

Για «θράσος, απύθμενη υποκρισία και λαϊκισμό» κατηγορεί τον Χαράλαμπο Κόκκινο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος για το πρόγραμμα ΝΗΣΙδΑ.

«Η κοινωνία – δυστυχώς γι’ αυτόν – δεν πάσχει από συλλογική αμνησία. Η χολή που χύνει συνεχώς κατά της Περιφερειακής Αρχής, δεν δηλητηριάζει κανέναν άλλο, εκτός από τον ίδιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζαννετίδης, ο οποίος επαναλαμβάνει για τον κ. Κόκκινο τον χαρακτηρισμό «καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Ζαννετίδη:

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος μιλάει για οικονομική διαχείριση στην Περιφέρεια, είναι θράσος.

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος, παριστάνει ότι κόπτεται για τον επιχειρηματικό κόσμο των νησιών μας, είναι απύθμενη υποκρισία και λαϊκισμός.

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος καταγγέλλει εκείνους που έβαλαν τέλος στη φάμπρικα των διπλοπληρωμένων εισιτηρίων του, για τα ίδια ταξίδια από διαφορετικούς φορείς, είναι ανέκδοτο.

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος, πιστεύει ότι με τις ανακοινώσεις του η κοινή γνώμη θα ξεχάσει τις 39 περιπτώσεις απάτης που διέπραξε, είναι αφέλεια.

Η κοινωνία – δυστυχώς γι’ αυτόν – δεν πάσχει από συλλογική αμνησία.

Η χολή που χύνει συνεχώς κατά της Περιφερειακής Αρχής, δεν δηλητηριάζει κανέναν άλλο, εκτός από τον ίδιο. Με κάθε ανακοίνωσή του, απλώς επιβεβαιώνει τον εαυτό του και το είδος της πολιτικής που εκπροσωπεί.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*