Η απάντηση Σαρικά στην Περιφερειακή Αρχή: «Ζητώ από τον κ. Περιφερειάρχη να μάθει να σέβεται την επιστημονική κοινότητα»

Newsroom
13/06/2021 8:27
  •  
  •  
  •  

Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο ο κύριος Περιφερειάρχης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του ως προς την αλαζονεία και τη πολιτική εμπάθεια.

Αντί να ευχαριστεί τους ιατρούς και τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, που έχουν γνώση για τα ιατρικά θέματα και προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που έφερε η πανδημία, απεναντίας τους κατηγορεί.

Οι Ιατροί Α’ και Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης είναι αυτοί που έβγαλαν σποτάκι για τη διαφήμιση και τη σημασία των εμβολιασμών, βάζοντας ρεφενέ ο καθένας από τη τσέπη του, είναι αυτοί που εθελοντικά και αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Μέγα Εμβολιαστικό κέντρο της Καλλιθέας , είναι αυτοί που κατέθεσαν πρόταση στο περιφερειακό συμβούλιο του Απριλίου και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μεγάλη καθυστέρηση στους εμβολιασμούς στη Ρόδο μας, υποστηρίζοντας τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων και ξύπνησαν τον κοιμώμενο περιφερειάρχη ώστε να απαιτήσουμε τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων, είναι αυτοί που ζήτησαν να γίνει διαφημιστική καμπάνια από τη περιφέρεια για προώθηση των εμβολιασμών, είναι αυτοί που η κυβέρνηση επανειλημμένα έχει δώσει συγχαρητήρια για τη συμβολή τους ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έρχεται λοιπόν ο κ.Περιφερειάρχης και επιτίθεται σφόδρα στους ιατρούς Α’ και Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης ως και στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου.

Κατά τον κ. Περιφερειάρχη η προσπάθεια που γίνεται για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ως προς τη πανδημία και τους εμβολιασμούς από τους ιατρούς είναι σε λάθος κατεύθυνση και μόνο αυτός γνωρίζει το σωστό, και ότι τουλάχιστον για μένα προσωπικά ότι δεν έχω ταπεινά κίνητρα.

Ως παντογνώστης και σοφός που είναι να μας πει σε ποιο πανεπιστήμιο φοίτησε για να πάμε και εμείς οι γιατροί να πάρουμε λίγη γνώση.

Ζητώ από τον κ. Περιφερειάρχη να σταθεί στο ύψος του και να μην υποβιβάζει το θεσμικό του ρόλο, να μάθει να σέβεται την επιστημονική κοινότητα και να ασπάζεται τις γνώμες των ειδικών .

ΣΑΡΙΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

(φωτό: rodiaki.gr)

(Visited 62 times, 1 visits today)