Βολές Κόκκινου κατά Χατζημάρκου για την καμπάνια εμβολιασμού: «Πολιτικά ουραγός και πάλι η Περιφερειακή Αρχή»

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κόκκινου
Newsroom
15/06/2021 12:45
 
 
 

 

Τα βέλη του στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο έστρεψε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Ν. Αιγαίου» Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τον εμβολιασμό.

Ο κ. Κόκκινος χαρακτήρισε «καθυστερημένη» ως προς τις εξελίξεις και «πολιτικά ανίκανη» την ηγεσία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, ενώ για τον κ. Χατζημάρκο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η πολιτική υποκρισία, ο σχεδιασμένος διχασμός, η έλλειψη αυτογνωσίας και τα “κούφια λόγια” είναι αποκλειστικότητα του!».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κόκκινου:

Με την απουσία πτυχίου και πιστοποιημενης επιστημονικής γνώσης ή με τον «εκτός σειράς» εμβολιασμό του στη Χάλκη θα πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν ο κ. Χατζημάρκος;

Στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας και με την τουριστική περίοδο να μετατίθεται για τον… Ιούλιο (!) θα περίμενε σοβαρότητα και αποτέλεσμα από τους διοικούντες, ιδιαίτερα από τον κ. Χατζημάρκο και την πολιτική παρέα του… Δυστυχώς με την αλαζονική στάση τους «βανδαλίζουν» την πολιτική ζωή του τόπου και χωρίς αυτοκριτική, επιτίθενται στην διαφορετική άποψη, οικειοποιούνται πλήρως και με πολιτική αθλιότητα το Γραφείο Τύπου της Π.Ν.Α. και – πιθανά ως «νεόπλουτοι» – δαπανούν μεγάλα ποσά σε διχαστικες «χορηγούμενες αναρτήσεις» στο διαδίκτυο!

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι πολιτικά ουραγός και πάλι! Σύρθηκε πίσω από τις εξελίξεις Θυμήθηκε στα… μέσα Ιουνίου 2021 να δημιουργήσει και να προωθήσει διαφημιστικό που να παροτρύνει το κοινό να εμβολιαστεί!

Καθυστερημένη και πολιτικά ανίκανη για μια ακόμα φορά η ηγεσία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου!

Η ομάδα των επιστημόνων – ιατρών αυτοδιοικητικών πρωτοπόρησε. Με δικά τους έξοδα δημιούργησαν και στέλνουν εδώ και αρκετές ημέρες και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου το δικό τους μήνυμα για τους εμβολιασμούς!

Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα! Είμαστε πλέον χρονικά στο …και 5’… και καθυστερημένα διατίθενται χρήματα του Ελληνικού λαού για διαφημιστικό σποτ και… ταυτόχρονα ο κ. Χατζημάρκος «ποζάρει» και αναρτά φωτογραφίες του στο «περιβόητο» Γραφείο Τύπου της Π.Ν.Α. καλώντας τον κόσμο σε εμβολιασμό!

Όσοι δεν εμβολιάζονται κατά του covid δεν είναι οι ελάχιστοι «αρνητές» του ιού… Είναι πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, ενημερώνονται για προβλήματα που προκύπτουν και ανησυχούν για τις επιπτώσεις στην υγεία τους μελλοντικά. Απαντήσεις θέλουν από επιστήμονες για να πειστούν! Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει σίγουρα ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου που δεν διαθέτει πτυχίο ή η Αντιπεριφερειαρχης Υγείας που όρισε και… δεν έχουν σχέση ούτε και με την ιατρική επιστήμη!

Αντί να σιωπούν…. ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ!

Νομίζουν ότι η κοινωνία ξέχασε ότι η Δικαιοσύνη ερευνά τον «εκτός σειράς εμβολιασμό» του κ. Χατζημάρκου στη Χάλκη και την πανελλήνια κατακραυγή που δέχτηκε η δικαιολογία του ότι «περίσσευε» το εμβόλιο που χρησιμοποίησε!

Ο άνθρωπος που φωτογραφίζεται περισσότερο και από τα τοπικά… «μανεκέν» δεν πρόβαλε – περιέργως… – στο κοινό ούτε το πρώτο εμβολιασμό του – προ μηνών – στη Χάλκη ούτε πώς και πού εμβολιάστηκε στην δεύτερη δόση… Τότε ούτε μας γνωστοποίησε την παρέα του και το ιδιωτικό σκάφος που τους μετέφερε εν μέσω lockdown, ούτε φωτογραφήθηκε για τον εμβολιασμό του και ούτε βρήκε χρόνο… να παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν! Τότε…. σιώπησε!

ΥΓ1: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου ήταν θετικό στο να υπάρχει σοβαρή και υπεύθυνη «καμπάνια» υπέρ των εμβολιασμών κατά του covid και είχε συζητηθεί και στο παρελθόν σε συνεδρίαση του… Η πολιτική υποκρισία, ο σχεδιασμένος διχασμός, η έλλειψη αυτογνωσίας και τα «κούφια λόγια» είναι αποκλειστικότητα… Χατζημάρκου!

ΥΓ2 : Στην Γερμανία, στην Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όσοι εμβολιάστηκαν εκτός σειράς παραιτήθηκαν! Στη Θεσσαλονίκη δύο Αντιδήμαρχοι διαγράφηκαν από την Ν.Δ. και παύθηκαν από τη θέση τους… Ο κ. Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου ίσως «έπεισε» τη Ν.Δ. και ας παλέψει να πείσει και την Ελληνική Δικαιοσύνη… Όμως η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα της για τον εμβολιασμό του… Άλλωστε οι περισσότεροι περιμέναμε τη σειρά μας να εμβολιαστούμε και κάποιοι δεν πρόλαβαν «να θωρακιστούν» και «έφυγαν» από κοντά μας λόγω του ιού….

ΥΓ3: Το mega-εμβολιαστικο στη Ρόδο δημιουργήθηκε από κεντρικούς φορείς, τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία (όχι από την Π.Ν.Α.)! Λειτουργεί χάρη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό… Ενημερώνουμε ότι… οι επισκέπτες-συνοδοί υπουργών και άσχετοι με την ιατρική επιστήμη που φωτογραφίζονται εκεί διαρκώς – ευτυχώς – δεν εμβολιάζουν τον κόσμο… ούτε τον πείθουν να εμβολιαστεί!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*