Απάντηση Περιφερειακής Αρχής στην παράταξη Γλυνού: «Είναι φορείς του ιού της μιζέριας»

Newsroom
15/06/2021 16:35
 
 
 

Το video με το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου ο κ. Χατζημάρκος συγχαίρει τους γιατρούς της αυτοδιοίκησης για το σποτ του εμβολιασμού, έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Το video συνοδεύεται από δελτίο Τύπου – απάντηση της Περιφερειακής Αρχής στους πολιτικούς της αντιπάλους, οι οποίοι – όπως υποστηρίζει – δεν χάνουν ευκαιρία να δίνουν ρεσιτάλ πολιτικής μνησικακίας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψουν το πολιτικό τους κενό.

«Η αυτογελοιοποίηση γι’ αυτούς είναι αμελητέα μπροστά στην εμμονική ανάγκη τους να χυδαιολογήσουν κατά της Περιφερειακής Αρχής» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου, το πλήρες περιεχόμενο του οποίου έχει ως εξής:

Τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη στην πρωτοβουλία υπέρ των εμβολιασμών, τα μετέτρεψαν σε ευκαιρία λάσπης. Η γνωστή παρέα έστησε πάλι το γαϊτανάκι του ψεύδους και της πολιτικής αθλιότητας.

Χθες, δεσμευτήκαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα το video από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, για πολλοστή φορά συνεχάρη τους γιατρούς της αυτοδιοίκησης για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν ένα σποτ για τον εμβολιασμό. Σήμερα το κάνουμε, γιατί εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ.

Παρά ταύτα, οι γνωστοί «χορωδοί» έπιασαν πάλι δουλειά! Είναι η γνωστή παρέα – πχ Γλυνός, Σαρικάς, Νικητιάδης, Μανδρακός, Κόκκινος κλπ – που σε κάθε ευκαιρία δίνει ρεσιτάλ πολιτικής μνησικακίας. Ο ένας μετά τον άλλο, με ανακοινώσεις και αναρτήσεις στα social media, με επιχειρήματα που αντιγράφει ο ένας από τον άλλο, έστησαν πάλι το γαϊτανάκι της πολιτικής αθλιότητας.

Καμία σημασία δεν έχει αν, για μια ακόμη φορά, ψεύδονται συνειδητά και εν γνώσει τους. Σημασία έχει μόνο ο στόχος της κατασυκοφάντησης της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου προσωπικά, ακόμα κι όταν υπάρχουν τα video που τους διαψεύδουν και τους ξεγυμνώνουν. Η αυτογελοιοποίηση – είναι το μόνο που καταφέρνουν – γι’ αυτούς είναι αμε-λητέα μπροστά στην εμμονική ανάγκη τους να χυδαιολογήσουν κατά της Περιφερειακής Αρχής.

Υπάρχει εξήγηση για την πρωτοφανή νοσηρότητα στην οποία προσπαθούν χρόνια τώρα να μπολιάσουν την πολιτική ζωή του τόπου.

Είναι η συνειδητοποίηση της ανεπάρκειάς τους, της αδυναμίας τους να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις, σε μια εποχή που, όσα όλοι αυτοί εξέφραζαν στο παρελθόν, έχουν ξεπεραστεί οριστικά. Ο αρνητισμός τους απέναντι σε κάθε τι θετικό που γίνεται, είναι απόρροια του πολιτικού κενού που τους διακρίνει. Είναι οι «εραστές του τίποτα» οι φορείς του ιού της μιζέριας, που τρέφονται και βολεύονται με το «όσο χειρότερα τόσο το καλύτερο».

Η Περιφερειακή Αρχή, δεν θα τους κάνει τη χάρη. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην προσπάθεια όλων αυτών να κρατήσουν τον πήχη στον πάτο, διότι μόνο τον πάτο μπορούν να υπερβούν. Η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να αντιτάσσει την αλήθεια στα ψεύδη που τόσο μεθοδικά και συντονισμένα διακινούν, όση χολή κι αν χύσουν.

Άλλωστε, το ψέμα έχει πάντα «κοντά πόδια» και όσο να το «ψηλώνουν» οι ψεύτες, έχει κι αυτό τα όρια του. Δεν μπορεί να «υπερβεί» την αλήθεια.

Στο video που επισυνάπτεται, από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος συγχαίρει για πολλοστή φορά τους γιατρούς της αυτοδιοίκησης για το σποτ του εμβολιασμού. Επί λέξει, λέει τα εξής:

«Πριν ξεκινήσουμε την επαφή μας για να “χτίσουμε” αυτό το σποτ η οποία έχει γίνει εδώ και περίπου 10 μέρες, είδαμε μια πρωτοβουλία από τοπικό ιατρικό προσωπικό που είναι στην αυτοδιοίκηση, οι οποίοι έβγαλαν ένα σποτάκι. Έχω μιλήσει δεκάδες ίσως φορές, δημόσια, σε Μέσα Ενημέρωσης και έχω δώσει τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που πήραν αυτήν την πρωτοβουλία και συμμετέχουν στο σποτάκι. Οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι, είναι μέλη της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι η κα Καββάδα, είναι ο κ. Σαρικάς για παράδειγμα. Έχω δώσει τα συγχαρητήριά μου για αυτήν την πρωτοβουλία. Αυτό το οποίο έκαναν, τους τιμά. Πραγματικά τους τιμά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ δημόσια, όπως το κάνω κάθε φορά που μιλάω».

Για άλλη μια φορά, οι ψευδολόγοι αποκαλύπτονται! Όσοι παρόλα αυτά εξακολουθούν να περι-φέρουν στα social media τη μιζέρια και την απογοήτευσή τους για κάθε τι θετικό που συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο απομονώνονται, όλο και περισσότερο συρρικνώνονται. Με κάθε δημόσια παρέμβασή τους, το μόνο που επιβεβαιώνουν, είναι η πλήρης αναντιστοιχία τους με την εποχή και τα ζητούμενά της.

Το έχουμε ξαναπεί. Η πολιτική ζωή του τόπου έχει γυρίσει σελίδα. Και οι σελίδες με περιεχόμενο δεν γυρίζουν ποτέ αθόρυβα.

 

Το video με το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Περιφερειάρχη

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*