Πρόσκληση για συμμετοχή παραγωγών τοπικών αγροτικών προϊόντων σε Τουριστική Έκθεση στη Ρόδο

Newsroom
27/10/2021 3:35
 
 
 

Τη δυνατότητα διεύρυνσης του εμπορικού και οικονομικού κλάδου των παραγωγών της, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεισδύσουν στον χώρο των τουριστικών καταστημάτων, τα οποία στεγάζονται εντός και πέριξ μεγάλων και πολυτελών ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα παρέχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια πρόκειται να συμμετέχει στην Έκθεση Τουριστικών Ειδών-Δώρων-Λαϊκής Τέχνης-Μόδας & Αξεσουάρ η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Anti Imperial στη Ρόδο.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επίσης έχουν δυνατότητα παραγωγής, τυποποίησης, παρουσίασης και διάθεσης των προϊόντων τους σε μικρές συσκευασίες (συσκευασία δώρου) και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια να το δηλώσουν έως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=13114 .

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στη φυσική έκθεση θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και από τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να εφαρμοστούν, εφόσον αυτά απαιτηθούν.

Επίσης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που θα προκύψουν βάσει των εξελίξεων της πανδημίας του Covid-19 και προκειμένου να συμβάλει στη στήριξη του τομέα της υγείας – διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής της στην εν λόγω Έκθεση και σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα μη συμμετοχής.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι απαιτούμενες προδιαγραφές της συμμετοχής. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης, με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 (κα Ντίνα Βλάχου – Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

(Visited 30 times, 1 visits today)