Αγοράζει ξενοδοχείο στη Νάξο η Attica Group

Newsroom
04/12/2021 15:37
 
 
 

 

Στην εξαγορά ξενοδοχειακής μονάδας τριών αστέρων στη Νάξο προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Attica Group, κάνοντας το πρώτο βήμα επέκτασης των εργασιών της στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς και διαμονής σε τουριστικούς προορισμούς του Αιγαίου.

Η προς εξαγορά μονάδα, δυναμικότητας 90 κλινών, θα αναβαθμιστεί/επεκταθεί προκειμένου να μετατραπεί σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με περίπου 120-130 κλίνες και μερικές σουίτες.

Οι επενδύσεις αναβάθμισης θα υλοποιηθούν κατά τους τελευταίους μήνες του 2022 και τους πρώτους μήνες του 2023.

Η Attica συζητά την εξαγορά δύο-τριών ακόμη ξενοδοχειακών μονάδων, αντίστοιχων χαρακτηριστικών σε νησιά των Κυκλάδων, εκτός Μυκόνου και Σαντορίνης.

Στόχος να αξιοποιήσει τις συνέργειες που μπορούν να προκύψουν μέσω της προσφοράς κρατήσεων «πακέτο» για μεταφορά και διαμονή.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η στήλη Χαμαιλέων, η Attica έχει ολοκληρώσει την προεργασία για τη σύσταση θυγατρικής, μέσω της οποίας θα δραστηριοποιηθεί στην προσφορά ξενοδοχειακών υπηρεσιών πολυτελείας και πρώτης κατηγορίας καθώς και υπηρεσιών εκμίσθωσης και διαχείρισης ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων, που δεν προορίζονται για κατοικία.

Πρόκειται για την Attica Blue Hospitality Μονοπρόσωπη ΑΕ, η οποία συστάθηκε προ μερικών μηνών και έχει ολοκληρωθεί η καταβολή του αρχικού μετοχικού της κεφαλαίου.

 

Πηγή: cretapost.gr

(Visited 1.217 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*