Στο κέντρο των εξελίξεων της ακτοπλοΐας η Νάξος

admin
25/05/2016 09:24
 
 
 

Για την ημερίδα με θέμα «Η ακτοπλοΐα ως πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας των νησιών των Κυκλάδων» που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Νάξο, μίλησε στην εκπομπή «Δέκα με Τόνο» του Aegean Voice 107.5 ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης.

Η ημερίδα θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στη Χώρα της Νάξου, ενόψει της μεθαυριανής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) και σε αυτήν αναμένεται να συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιος, οι περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος και κα Καλογήρου, οι Γενικοί Γραμματείς Λιμένων, Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ακτοπλόων, εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου, δήμαρχοι και έπαρχοι πολλοί νησιών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και όλα τα μέλη του ΣΑΣ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη, ο οποίος είναι και ο ίδιος μέλος του ΣΑΣ, πρόκειται για μια σημαντική ημερίδα, στην οποία ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης θα είναι η ασφάλεια των λιμανιών.

Μάλιστα, από την συνομιλία με τον έπαρχο, «βγήκε» η είδηση ότι γίνεται προσπάθεια η Νάξος – ως συγκοινωνιακός κόμβος των Κυκλάδων – να φιλοξενεί από του χρόνου ένα ετήσιο διεθνές φόρουμ για την ακτοπλοΐα, με συμμετοχές ομιλητών από όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις: Νάξος

 

 

 

(Visited 114 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*