Νάξος: Ορίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η επιτροπή για το «Λογοτεχνικό Έτος 2022 Ιάκωβου Καμπανέλλη»

Newsroom
08/03/2022 23:34
 
 
 

 

Ορίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τα μέλη της Επιτροπής για το «Λογοτεχνικό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη».

Τα μέλη αρχικά είχαν οριστεί από την Οικονομική Επιτροπή, η οποία όπως το naxostimes.gr είχε επισημάνει, δεν ήταν η αρμόδια για να αποφασίσει για το παραπάνω θέμα.

Στη συνεδρίαση αναφέρθηκε ότι ο κ. Δημήτρης Βασαλάκης δε δέχτηκε τη συμμετοχή του στην επιτροπή και η κ. Κατερίνα Καμπανέλλη πρότεινε να αντικατασταθεί από τον κ. Μάριο Βαζαίο.

Έτσι, όπως αποφασίστηκε τα μέλη της Επιτροπής για τις δράσεις του «Λογοτεχνικού έτους Ιάκωβου Καμπανέλλη είναι τα εξής:

– Κατσαράς Ευάγγελος
– Μυλωνά Κατερίνα
– Καμπανέλλη Κατερίνα
– Ευστάθιου Αγγελική
– Ναυπλιώτης Ιάκωβος
– Κατσαγάνη Ελευθερία
– Κορρές Ευάγγελος
– Βαζαίος Μάριος
– Παγώνης Κωνσταντίνος
– Λεγάκη Μιρέλλα

Κατά τη συζήτηση του θέματος ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Βασίλης Βρούτσης επεσήμανε ότι οι εν λόγω επιτροπές θα πρέπει να προκύπτουν μετά από εργασίες ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών και να γίνονται οργανωμένα. Πρόσθεσε ότι η παράταξη του είχε κάνει αίτημα και ερώτηση από το Νοέμβριο εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και επιτροπή. «Γιατί δε συστάθηκε έγκαιρα;» ρώτησε ο κ. Βρούτσης για να πάρει την απάντηση από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό ότι «υπάρχει θέμα, λόγω της πανδημίας».

Ο κ. Κατσαράς απάντησε ότι ναι μεν ευθύνεται η πανδημία για τις καθυστερήσεις αλλά ακόμη ότι «το Νοέμβριο ήταν ρευστά τα θέματα…».

Επίσης ο κ. Κατσαράς ενημέρωσε το σώμα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει και πάλι η επιτροπή, ώστε να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» Λεονάρδος Χατζηανδρέου ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο «να είμαστε αρωγοί στο έργο της επιτροπής» και επίσης μέσα από τις όποιες εκδηλώσεις «ο δήμος να έχει την ανάλογη προβολή».

(Visited 307 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*