Χιόνια έφερε στις Κυκλάδες ο «Φίλιππος» – «Το ‘στρωσε» ακόμα και στα λιβάδια της Νάξου

Newsroom
10/03/2022 22:36
 
 
 

 

Στα λευκά ντύθηκε και πάλι η Νάξος για δεύτερη φορά μέσα στο 2022.

Μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα» ο …ανοιξιάτικος «Φίλιππος» ήρθε αγριεμένος και στα νησιά των Κυκλάδων φέρνοντας χιόνια από το απόγευμα της Πέμπτης.

Στα ορεινά χωριά της Νάξου χιονίζει από νωρίς, ενώ χιόνια έπεσαν και σε ημιορεινές και πεδινές περιοχές της Νάξου, όπως τα λιβάδια, αλλά και τη Χώρα. Μάλιστα στα λιβάδια όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο φίλος της σελίδας μας Μιχάλης Ρώτας, ο έστρωσε.

 

Ακόμα και αυτή την ώρα σε ορεινές περιοχές του νησιού χιονίζει, φυσούν πολύ ισχυροί άνεμοι και η θερμοκρασία κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο καιρός στις Κυκλάδες την Παρασκευή

Σε ισχύ είναι ακόμα το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, ενώ οι τοπικές αρχές και στα νησιά των Κυκλάδων βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την κακοκαιρία.

Όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ, στις Κυκλάδες την Παρασκευή θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-09 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

 

(Visited 1.537 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*