Δωρεά του Λευτέρη Ελευθερίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

eleytheriou yfsf
admin
19/06/2016 21:40
 
 
 

 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο και ειδικότερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δώρισε ο δημοφιλής και αγαπημένος Ναξιώτης ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου το ποσό των 3.499,33 ευρώ μέσω της εκπομπής του ANTENNA “Your Face Sounds Familiar”.

Ο Λευτέρης που είχε συμμετάσχει στο show του ANT1 το 2014 και είχε βγει πρώτος στο πρώτο κι όλας επεισόδιο της εκπομπής -ως Σάκης Ρουβάς- είχε δηλώσει ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών, θα τα δώριζε στα άπορα παιδιά της Νάξου, στο ταμείο αλληλεγγύης του δήμου, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, κι έγινε… 
Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή έκανε δεκτή τη δωρεά κατά τη συνεδρίαση της στις 13 Μαΐου 2016.
Όπως αναφέρει στην απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή: 

Αποδέχεται τη δωρεά του συντοπίτη μας Λευτέρη Ελευθερίου που έγινε μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ (ANTENNA GROUP), ποσού 3.499,33 ευρώ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, σύμφωνα με την ως άνω εισήγηση της Υπηρεσίας.

2. Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς το δωρητή Λευτέρη Ελευθερίου.

3. Να εκδοθεί επίσημο ευχαριστήριο και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, για παράδειγμα προς μίμηση.

Η απόφαση αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά το θέμα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν δημοσιοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι ήταν απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής… 


Δειτε την απόφαση αποδοχής της δωρεάς: ΕΔΩ

Η συμμετοχή που έδωσε την πρωτιά στο Λευτέρη

{youtube}5GvUd-LKmcg{/youtube}

Ολόκληρη η εκπομπή: ΕΔΩ

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*