Μαϊτός για δημοτική αρχή: Αλχημείες, παραπληροφόρηση και οικειοποίηση χρηματοδοτήσεων άλλων Δημοτικών Αρχών

pinakida espa
admin
21/06/2016 19:15
 
 
 


Στο θέμα της ένταξης και χρηματοδότησης έργων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο ΕΣΠΑ 2007-2014 επανέρχεται η παράταξη του Νίκου Μαϊτού και μάλοστα με “τεκμήριο” την πινακίδα που είναι τοποθετημένη στο έργο του ΧΥΤΑ Νάξου…

Ο Νίκος Μαϊτός σημειώνει ότι όσο και να προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους πολίτες η δημοτική αρχή, οικοιοποιούμενη μελετών και χρηματοδοτήσεων έργων από προηγούμενες δημοτικές αρχές, “η πραγματικότητα την διαψεύδει παταγωδώς”. 

“Δεν διαψεύδονται οι επίσημοι πίνακες του φορέα της διαχείρισης του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, ούτε οι πινακίδες των έργων που γίνονται στη Νάξο” σημειώνει ο κ. Μαϊτός και προσθέτει ότι “586.000,00 ευρώ είναι το ποσό των έργων που εντάξατε στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου κι αυτό έχετε να αντιπαρατάξετε απέναντι στα εκατομμύρια ακόμα και πολύ μικρότερων Δήμων”

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της “Νησιωτικής Πολιτείας”:

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία της Δημοτικής Αρχής να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά του «τελευταίου των Μοϊκανών» σε επίπεδο Περιφέρειας Νοτίου  Αιγαίου  και  του  Επιχειρησιακού Προγράμματος της. Αλχημείες, παραπληροφόρηση, οικειοποίηση μελετών και χρηματοδοτήσεων άλλων Δημοτικών  Αρχών,  ένταξη  στο υποτιθέμενο  έργο  της ,  έργων  άλλων  φορέων  κ.λπ.

Όσες  απεγνωσμένες  προσπάθειες  όμως  κι  αν  καταβάλλουν, όσα  έργα  κι  αν  προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν, όση παραπληροφόρηση κι αν ρίξουν στην αρένα της δημοσιότητας, θα  έρχεται πάντα η πραγματικότητα με τον οποιοδήποτε τρόπο να τους διαψεύδει παταγωδώς.

Δεν διαψεύδονται κύριοι ούτε οι δημοσιοποιημένοι επίσημοι πίνακες του φορέα της διαχείρισης του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, ούτε οι πινακίδες των έργων που γίνονται στη Νάξο, όπως η  επισυναπτόμενη.

586.000,00 ευρώ είναι το ποσό των έργων που εντάξατε στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου κι αυτό έχετε να αντιπαρατάξετε απέναντι στα εκατομμύρια ακόμα και πολύ μικρότερων Δήμων. 

Όσες αλχημείες κι αν επιχειρήσετε, η πινακίδα παραδείγματος χάριν στον ΧΥΤΑ Νάξου, δεν πρόκειται να αλλάξει…  

(Visited 306 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*