Μάρκος Μαργαρίτης (νέος πρόεδρος ΟΝΑΣ): «Στόχος μας να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις της Νάξου»

onas margaritis
admin
23/06/2016 07:39
 
 
 

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε σήμερα το πρωί στον AegeanVoice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) Μάρκος Μαργαρίτης.

Η ΟΝΑΣ φαίνεται πως γυρίζει σελίδα, μιας και το Διοικητικό της Συμβούλιο απαρτίζεται από 10 νέα μέλη, τα οποία θα αξιοποιήσουν την εμπειρία των παλαιών στελεχών και συνδυάζοντας την με τη δική τους πρόθεση να φέρουν αέρα ανανέωσης στην Ομοσπονδία, θα δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σχήμα, που ήδη έχει αρχίσει να κοιτάζει στην επόμενη μέρα.

Ο κ. Μαργαρίτης (ο οποίος διετέλεσε γραμματέας στο προηγούμενο Δ.Σ.), ευχαρίστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΑΣ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και τόνισε ότι ρόλος της Ομοσπονδίας είναι αφενός να ενώσει τις δυνάμεις όλων των ναξιακών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα κι αφετέρου να αναδεικνύει τα θέματα και τα προβλήματα του νησιού, προτείνοντας ταυτόχρονα λύσεις. Για τον λόγο αυτό, μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προέδρου θα είναι να καλέσει σε συνάντηση του προέδρους των συλλόγων ορεινής και πεδινής Νάξου.

Επίσης, στις πρωταρχικές δράσεις είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Νάξου και η αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού του νησιού. Στο πλαίσιο αυτό, θα δημιουργηθεί Επιτροπή πολιτισμού, καθώς και διάφορες επιστημονικές επιτροπές.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*