Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου «χαιρετίζει» την ένταξη του έργου της επέκτασης του αεροδρομίου

Newsroom
01/04/2022 13:26
 
 
 

 

 

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου «χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά» την ένταξη του έργου της επέκτασης του αεροδρομίου που χρηματοδοτήθηκε με 23 εκατ. ευρώ.

Επίσης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, «συγχαίρει τόσο την σημερινή δημοτική αρχή όσο και την προηγούμενη για τις προσπάθειες που έχουν κάνει για την πραγματοποίηση του έργου».

Η πλήρης ανακοίνωση:

«Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά το ευχάριστο νέο της ένταξης του έργου «Επέκταση και βελτίωση του πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Νάξου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» με χρηματοδότηση ύψους 23.070.624,96 ευρώ.
Οι επαγγελματίες τις Νάξου μετά από μια μακροχρόνια περίοδο συρρίκνωσης των εισοδημάτων τους μπορούν πλέον να αισθάνονται αισιόδοξοι για το μέλλον που τους επιφυλάσσει η πορεία του νησιού μας.
Οφείλουμε να συγχαρούμε για τις έως σήμερα προσπάθειες για την πραγματοποίηση αυτού του έργου “πνοής”, πάγιο αίτημα όλων των επαγγελματικών φορέων, τόσο την σημερινή δημοτική αρχή όσο και την προηγούμενη.
“Τα αγαθά κόποις κτώνται”.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου».

(Visited 142 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*