Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

πρόσληψη στο δήμο Νάξου
admin
27/06/2016 13:03
 
 
 

Με πολλά και σε, κάποιες περιπτώσεις, «καυτά» θέματα συνεδριάζει αύριο το απόγευμα στις 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Μερικά από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που περιλαμβάνει 26 θέματα,είναι οι επικαιροποιήσεις μελετών και τευχών δημοπράτησης έργων που σχετίζονται με σχολικές μονάδες της Νάξου, η έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Χώρα Νάξου, η τροποποίηση – συμπλήρωση του ισχύοντος κανονισμού ύδρευσης, η έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για ενέργειες τουριστικής προβολής του Δήμου, καθώς και η έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Δημοτικού Λιμενικου Ταμείου και του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:

1ον Επικαιροποίηση τευχών δημοπράτησης του έργου: «Προσθήκη τμήματος 2ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου», λόγω αλλαγής του τίτλου του έργου και αναπροσαρμογής Φ.Π.Α.

2ον Επικαιροποίηση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου».

3ονΕπικαιροποίηση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Νάξου».

4ονΕπικαιροποίηση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Ανακαίνιση – επισκευή νηπιαγωγείου Δ. Κ. Αγίου Αρσενίου».

5ονΈγκριση μελέτης-τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο: «Πλακόστρωση δρόμου εντός οικισμού Τ.Κ. Γαλανάδου».

6ον Έγκριση παράτασης σύμβασης παροχής εργασιών «Εργασίες ταφής απορριμμάτων στον Χ.Α.Δ.Α. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

7ον Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προβολή και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και μνημείων.

8ον Έγκριση σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και της εταιρείας «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.» για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων ειδών φωτιστικών λαπτήρων.

9ον Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Χώρας Νάξου.

10ον Καθορισμός χώρου στάσης ή στάθμευσης αυτοκινήτων ταξί στην οδό Παπαβασιλείου, έμπροσθεν ALPHABANK και έμπροσθεν Νοσοκομείου Νάξου.

11ον Τροποποίηση – συμπλήρωση ισχύοντος κανονισμού ύδρευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

12ον Λήψη απόφασης για την μίσθωση γεωτρήσεων.

13ον Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.

14ον Έγκρισης διάθεσης πιστώσεων.

15ον Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού.

16ον Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για ενέργειες τουριστικής προβολής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

17ον Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας ελέγχου σε παιδότοπους.

18ον Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.

19ον Έγκριση παράθεση γεύματος στους Διδάσκοντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

20ον Έγκριση δαπανών φιλοξενίας και αναμνηστικών δώρων στους συμμετέχοντες στους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες CYCLADESREGATTA.

21ον Έγκριση εφαρμογής δακοκτόνων μέτρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς.

22ον Έγκριση της υπ’ αριθμ. 114/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με την επωνυμία ΔΛΤ Νάξου, η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού οικον. έτους 2015, του νομικού προσώπου.

23ονΈγκριση της υπ’ αριθμ. 35/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με την επωνυμία «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.», η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2015, του νομικού προσώπου.

24ον Έγκριση απολογισμού Β/μιας Σχολικής Επιτροπής οικονομικού έτους 2015.

25ονΛήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη προσαυξήσεων εκπρόθεσμου καταβολής χρεών της κ. Σιδερή Μαρίνας.

26ον Λήψη απόφασης περί διαγραφής παράβασης Κ.Ο.Κ.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*