VIDEO: Η Νάξος γεμίζει με κόσμο – Εν μέσω θυελλωδών ανέμων κατέφθασαν την Κυριακή οι ταξιδιώτες του Πάσχα

Πάσχα Blue Star Delos
Newsroom
17/04/2022 15:42
 
 
 

 

Μετά από 2 χρόνια πανδημίας και lockdown κατά την περίοδο του Πάσχα, φέτος τα νησιά γεμίζουν με κόσμο.

Η έξοδος των εκδρομέων, που ξεκίνησε την Παρασκευή, συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή των Βαΐων και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Μούσκεμα» από τα κύματα οι ταξιδιώτες της Κυριακής  

Γεμάτο με κόσμο κατέφθασε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Νάξου, εν μέσω πολύ ισχυρών νοτιοανατολικών κυκλωνικών ανέμων, στο Blue Star Delos.

Πάσχα Blue Star Delos

Εκατοντάδες ταξιδιώτες αποβιβάστηκαν στο νησί …με την πρώτη τους εμπειρία να μην είναι και η καλύτερη αφού με το που βγήκαν από το πλοίο τους έλουσαν τα κύματα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν. Πάντως γλίτωσαν από τα χειρότερα, δηλαδή πολύωρη ταλαιπωρία, αφού ο καπετάνιος του πλοίου κατάφερε και έδεσε αμέσως το Blue Star Delos, με ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι η πρόσδεση στο λιμάνι της Νάξου με τέτοιο καιρό είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.

Πάσχα Blue Star Delos

Ήδη στο νησί έχει έρθει πολύς κόσμος και μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς εάν κάνει μια βόλτα στην παραλιακή οδό… Επισκέπτες που μετά από δύο χρόνια περιορισμών σπεύδουν να περάσουν τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στα νησιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Μαγικό χαρτάκι» το ακτοπλοϊκό εισιτήριο

Αυτές τις ημέρες τα πλοία έχουν σχεδόν 100% πληρότητα για τους δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, όπως είναι η Νάξος και η Πάρος.

Πάσχα Blue Star Delos Πάσχα Blue Star Delos

Όπως αναφέρουν ταξιδιωτικά γραφεία της Νάξου τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι ακόμα ελάχιστα αν και έχουν μπει έκτακτα δρομολόγια για τη Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η Blue Star Ferries θα δρομολογήσει εκτάκτως το Blue Star Chios με δύο βραδινές αναχωρήσεις από τον Πειραιά, τη Μεγάλη Τετάρτη 20/4 και τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 στις 21:30 για Πάρο και Νάξο με άφιξη στη Νάξο στις 02:40.

Πάσχα Blue Star Delos

Να σημειωθεί ωστόσο ότι μπορεί να μην έχουμε lockdown όμως τα μέτρα για τον κορωνοϊό παραμένουν σε ισχύ κάτι που γνωρίζουν οι επιβάτες που φορούν τη μάσκα τους.

(Visited 2.578 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*