Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο Θεός αγαπάει τη Νάξο»

mpogdanos konstantinos 2
admin
06/07/2016 10:14
 
 
 

Λατρεύει τη Νάξο και δεν παύει να το «διατυμπανίζει» σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε μια χαλαρή τηλεφωνική κουβέντα που είχε με την Πόπη Αλιμπέρτη στην εκπομπή του AegeanVoice 107.5 “Aliberti News” χαρακτήρισε τη Νάξο ως τον «ιδανικό τόπο διακοπών» (σ.σ. μάλιστα, έγραψε κι ένα σχετικό κείμενο στην Athens Voice), τονίζοντας ότι «αυτό που θέλει ο επισκέπτης να νοιώσει είναι ότι τον περιποιείσαι και τον νοιάζεσαι».

Κι αυτό, σύμφωνα με τον κ. Μπογδάνο, θα έρθει μέσω ενός μοντέλου ανάπτυξης που θα δίνει προσοχή στα παραδοσιακά χωριά, θα προωθεί τα τοπικά προϊόντα, θα προβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ομορφιές του νησιού και θα κάνει πράξη την αυθεντική και ανεπιτήδευτη ναξιώτικη φιλοξενία.

«Ο Θεός έχει πάθος με τη Νάξο και αυτό το καταλαβαίνεις αν κάνεις μια βόλτα στο νησί» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι φέτος το αγαπημένο του νησί διανύει τη χρονιά της μεγαλύτερης προβολής της.

Τέλος, δεν παρέλειψε να διαψεύσει και δημόσια όσα δημοσιεύματα τον ήθελαν υποψήφιο με τη ΝΔ, αλλά και υποψήφιο δήμαρχο Νάξου. «Δήμαρχος με τηλεκοντρόλ δεν γίνεται, πρέπει να είσαι γνώστης των τοπικών θεμάτων […] Η εκπομπή μου, πάει περίφημα, να αφήσω τον γάμο να πάω για πουρνάρια; Δεν έχω ανάγκη να πιαστώ από κάπου μπας και βολευτώ» δήλωσε μεταξύ άλλων.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*