Νάξος-Tortuga: Ένα κοσμοπολίτικο event για την παρουσίαση του βιβλίου του Χρύσανθου Πανά «Greek Islands» (video+φώτος)

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)
Newsroom
21/07/2022 22:18
 
 
 

 

Με ένα υπέροχο event που πραγματοποιήθηκε στο εξωτικό Tortuga στην παραλία της Πλάκας παρουσιάστηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου το βράδυ, το international λεύκωμα-βιβλίο του Χρύσανθου Πανά, «Greek Islands» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Assouline σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)Στις πολυτελής σελίδες του βιβλίου μεταξύ άλλων νησιών, παρουσιάζεται και η Νάξος μέσα από εκπληκτικές εικόνες που περιγράφουν τις ομορφιές, την παράδοση και την ιστορία του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Ένα κοσμοπολίτικο και λαμπερό event στο Tortuga

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

Η παρουσίαση του λευκώματος στη Νάξο έγινε μετά από πρωτοβουλία του ζεύγους Μαρίας Πολυκρέτη και Γιάννη Μαργαρίτη (έπαρχου Νάξου), με ένα κοσμοπολίτικο και λαμπερό event στο Tortuga στην παραλία της Πλάκας, παρουσία του ίδιου του εμπνευστή του λευκώματος και συγγραφέα Χρύσανθου Πανά αλλά και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) https://forums.socialmediagirls.com/threads/lolly-para-meninas-lolly-vomito.43450/page-3https://forums.socialmediagirls.com/threads/lolly-para-meninas-lolly-vomito.43450/page-3Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ναθαναήλ, o πρέσβης της Βενεζουέλας Eduardo Massieu Paredes, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς, ο π. πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης, Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και εκδότες καθώς και επιχειρηματίες.

https://forums.socialmediagirls.com/threads/lolly-para-meninas-lolly-vomito.43450/page-3

Φιλόξενοι οικοδεσπότες η Μαρία Πολυκρέτη και ο Γιάννης Μαργαρίτης, φρόντισαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια και οι καλεσμένοι της βραδιάς να περάσουν υπέροχα στο μαγευτικό περιβάλλον του Tortuga.

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) Ζωντανή μουσική από την καταπληκτική βιολίστρια Leida και υπέροχο μενού από το chef του Tortuga Γιάννη Οικονόμου. Ευχάριστη έκπληξη τα macaron από το Ακταίον.

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

«Greek Islands»: ωδή στα νησιά του Αιγαίου

https://forums.socialmediagirls.com/threads/lolly-para-meninas-lolly-vomito.43450/page-3

Το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά αποτελεί ωδή στα ελληνικά νησιά, πολλά από τα οποία βρίσκονται στις Κυκλάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Νάξου, συμβάλει στην τουριστική προώθηση τους καθώς και τη διάδοση του πολιτισμού, της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς τους παγκοσμίως.

Ήδη το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Assouline (ενός από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους ανά τον κόσμο), σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

Για την έκδοση του βιβλίου ο Χρύσανθος Πανάς ταξίδεψε με τη φίλη του και φωτογράφο Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου ώστε να αποτυπώσει με το φακό τις εικόνες από τα νησιά του Αιγαίου, που παρουσιάζονται στο λεύκωμα μαζί με σπάνιες φωτογραφίες αρχείου, που εξασφάλισε ο κ. Πανάς.

Να σημειωθεί ότι για το βιβλίο γίνονται διάφορες παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο, όπως αυτή στην Αμερική, όπου παραβρέθηκε και η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κα Μαρέβα.

Το «Greek Islands» και η Νάξος

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

Με υπέροχες εικόνες που φιγουράρουν στις σελίδες του παρουσιάζεται η Νάξος στο βιβλίο του Χρύσανθου Πανά Greek Islands. Μεταξύ αυτών και η μητέρα της Μαρίας Πολυκρέτη, Ιουλιανής, που σερβίρει γλυκά του κουταλιού…

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

Ο Χρύσανθος Πανάς δήλωσε λάτρης της Νάξου αλλά και ενθουσιασμένος από τη Ναξιώτικη φιλοξενία έτσι όπως την έζησε «από τη Μαρία και το Γιάννη». Όπως είπε, δεν θα μπορούσε να λείπει από το βιβλίο του η κ. Ιουλιανή που αντιπροσωπεύει την αυθεντικότητα του νησιού και τη ναξιώτικη φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι ο Χρύσανθος Πανάς είναι επιχειρηματίας με έντονη φιλανθρωπική δράση καθώς και συλλέκτης έργων τέχνης από την Αθήνα. Είναι εξειδικευμένος στη διαχείριση προορισμών με ομιλίες σε πανεπιστήμια όπως το Columbia της Νέας Υόρκης και είναι από τους πρώτους που καθιέρωσαν τον όρο «Athens Riviera».

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

Τέλος να αναφερθεί ότι την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η Bespoke Communications και προσωπικά η κ. Χάιντι Λαζάνη.

Περισσότερες φωτογραφίες:

παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) «παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) « « « « «παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA) « « « παρουσίαση βιβλίου Greek Islands στη Νάξο (TORTUGA)

 

(Visited 2.326 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*