Νάξος-Σαγκρί: Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται τα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022

Newsroom
30/07/2022 22:45
 
 
 

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς, μετά από παύση δύο χρόνων λόγω της πανδημίας, προετοιμάζονται τα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022 στο Σαγκρί της Νάξου.

Για 9η χρονιά ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαγκρίου Π.Ν.Ο.Ε.Σ. συνδιοργανώνει με την Κοινότητα Σαγκρίου, το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου τα “ΔΗΜΗΤΡΙΑ”.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε προσέλευση κόσμου φεστιβάλ στις Κυκλάδες που έχει στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων (και όχι μόνο) της Νάξου, στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Το πλαισιώνουν λαογραφική έκθεση, έκθεση ζωγραφικής, ομιλίες, συναυλίες και δραστηριότητες για παιδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

info

Δημήτρια 2022
9η Αγροτουριστική έκθεση
8 έως 13 Αυγούστου στο Σαγκρί Νάξου.

Ανακοίνωση των διοργανωτών

Μετά από δύο χρόνια παύσης των Δημητρίων λόγω της σοβαρής πανδημίας ο σύλλογος ΠΝΟΕΣ καλεί όλους τους τοπικούς παραγωγούς που ασχολούνται με την Ναξία γη όπως κτηνοτρόφοι, αγρότες φυτικής παραγωγης, παραγωγοί φυτικών καλλυντικών σκευασμάτων, άλλα και τους συντοπίτες που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους πάγκους της Αγροτουριστικής έκθεσης διατηρώντας έτσι ένα θεσμό χρονών.

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές στο τηλέφωνο: 6907174361

(Visited 999 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.