Νοσοκομείο Νάξου: Δωρεά για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Άκης Αξαόπουλος
11/08/2022 16:36
 
 
 

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου είχε τη χαρά να δεχθεί την επίσκεψη της δικηγόρου Νέας Υόρκης, κυρίας Αικατερίνης Σφυρόερα, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στη μνήμη του συζύγου της, δικηγόρου Σταμάτη Βασιλείου Σφυρόερα.

Στη συζήτηση που είχε η Διοίκηση με την κυρία Αικ. Σφυρόερα, δόθηκε η ευκαιρία να την ενημερώσουμε για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ-ΚΥ Νάξου με υπεύθυνο το Νεφρολόγο κύριο Μιχαήλ Τζανακάκη, προς όφελος των ασθενών που προέρχονται από τη Νάξο, τα γύρω νησιά αλλά και τους επισκέπτες που φιλοξενούνται στη Μονάδα.

Περαιτέρω, αναλύσαμε την ανάγκη να διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος αναμονής για τους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και η κυρία Σφυρόερα διατύπωσε την επιθυμία η ανωτέρω δωρεά της να χρησιμοποιηθεί για την ικανοποίηση της ανάγκης αυτής.

Το ποσό της δωρεάς θα διατεθεί από την κυρία Αικ. Σφυρόερα στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου μέσω του Ιδρύματος Στήριξης.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη δωρήτρια κυρία Αικ. Σφυρόερα για τη συμβολή της στο έργο που επιτελείται στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

(Visited 1.014 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.