Νάξος: Ακυρώθηκε η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού – Ο λόγος ακύρωσης και η επιστροφή των χρημάτων

Άκης Αξαόπουλος
16/08/2022 15:50
 
 
 

 

Τελικά οι μεγάλες συναυλίες …δεν την θέλουν τη Νάξο.
Μετά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου, ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την panic records, ο λόγος είναι “ανυπέρβλητα τεχνικά προβλήματα” που υποχρεώνουν την εταιρεία να ακυρώσει τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Νάξο.

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί

Όπως επισημαίνει η διοργανώτρια εταιρεία, όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από το viva.gr με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, η ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα εντός επτά εργάσιμων ημερών.

Για όσους έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από το δίκτυο της viva.gr (public, wind, mediamarkt κ.α.) με μετρητά, θα πρέπει να αποστείλουν την παραγγελία τους και το IBAN τους στο infolive@panikrecords.gr.

Επίσης, όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από τα φυσικά σημεία προπώλησης θα επιστρέψουν τα εισιτήρια τους στα σημεία από τα οποία τα προμηθεύτηκαν και θα τους επιστραφούν εκεί τα χρήματα τους. (Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 698 3728336 και στο infolive@panikrecords.gr).

Ικανοποίηση στο Σύλλογο Φιλωτιτών

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Συλλόγου Φιλωτιτών είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή, αφού την ίδια ημέρα -όπως κάθε χρόνο- πραγματοποιείται το μεγάλο πανηγύρι του Συλλόγου στο Φιλώτι.

Μάλιστα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ακύρωση της συναυλίας του Αργυρού, πολλοί Φιλωτίτες έλεγαν ότι …λόγω του χορού του Συλλόγου, δεν είχαν προπωληθεί αρκετά εισιτήρια για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος της ακύρωσής της.

Να σημειωθεί ότι το θέμα της ημερομηνίας της συναυλίας είχε απασχολήσει και την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου τέθηκε ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, η μετάθεση της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού σε άλλη ημερομηνία αφού η 17η Αυγούστου, συνέπιπτε με την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου. Μάλιστα οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Πολυκρέτης και Δημήτρης Μανιός καταψήφισαν τη διεξαγωγή της συναυλίας στις 17 Αυγούστου σημειώνοντας ότι θα πρέπει να επιλεγεί μία διαφορετική ημερομηνία αφού ο χορός του Συλλόγου παραδοσιακά γίνεται πάντοτε στις 17 Αυγούστου.

(Visited 9.076 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*