Νίκος Κουτελιέρης: «Οι πολιτικές σκοπιμότητες έδιωξαν το αεροδρόμιο από τη Νάξο»

nikos koytelieris proedros aerolesxis
admin
02/08/2016 14:01
 
 
 

Μια… διαφορετική άποψη για το κατά πόσο το νέο αεροδρόμιο της Πάρου θα ωφελήσει και το νησί της Νάξου εξέφρασε ο Νίκος Κουτελιέρης, πρόεδρος της Αερολέσχης Νάξου, στην εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη “AlibertiNews” στον AegeanVoice 107.5.

«Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου δεν είναι παρά το αεροδρόμιο της Νάξου που θα γινόταν στα Αυλιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτελιέρης, ο οποίος χωρίς να «μασά» τα λόγια του, συμπλήρωσε ότι όσοι «διαδίδουν ότι θα επωφεληθούμε από το αεροδρόμιο της Πάρου» (χωρίς ωστόσο να παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία), «είναι οι ηθικοί αυτουργοί που άφησαν να φύγει το αεροδρόμιο από τη Νάξο και να πάει στην Πάρο».

Όπως τόνισε, για μια ακόμη φορά η Νάξος «έπεσε θύμα» πολιτικών σκοπιμοτήτων «που κατάφεραν να διώξουν ένα μεγάλο έργο (σ.σ. το αεροδρόμιο), όπως συνέβη και με άλλα έργα», γεγονός που – σύμφωνα με τον κ. Κουτελιέρη – καθιστά το νησί «ουραγό» στην υλοποίηση αναπτυξιακών υποδομών.

«Εύχομαι να μην είναι το αεροδρόμιο της Πάρου η ταφόπλακα του νέου μεγάλου αεροδρομίου της Νάξου, γιατί λαμβάνοντας υπόψη και το πτητικό κομμάτι, δεν μπορούν να βρίσκονται μεγάλα αεροδρόμια σε κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο» επισήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Αερολέσχης Νάξου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κ. Ραγκούση, χαρακτηρίζοντας τον «μάγκα», που ως δήμαρχος και υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου, «δούλεψε για το νησί του». «Τώρα τίθεται ένα μέτρο σύγκρισης για το τι έκαναν για το νησί οι δικοί μας Ναξιώτες πολιτικοί που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν σε καίριες θέσεις» συμπλήρωσε με νόημα.

Ο κ. Κουτελιέρης εμφανίστηκε απαισιόδοξος και ως προς την επέκταση του διαδρόμου του υφιστάμενου αεροδρομίου της Νάξου, την οποία προσδιόρισε σε 4-5 χρόνια από σήμερα, ενώ για την ενδοκυκλαδική διασύνδεση με αεροπλάνα που αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 από την Naxosair, δήλωσε πως «οτιδήποτε πτητικό γίνεται στη Νάξο είναι θετικό, γιατί κρατάει ανοιχτό και το αεροδρόμιο περισσότερες ώρες».

(φωτό: αρχείου)

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*