Νάξος-Λιμάνι: Τι θα ισχύσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου λόγω αναχώρησης των επισκεπτών

λιμάνι Νάξου τουρίστες
Newsroom
26/08/2022 14:37
 
 
 

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Χερσαίας Ζώνη Λιμένα Νάξου ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Νάξου, δεδομένου ότι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη επιβατική κίνηση τόσο στο λιμάνι, όσο και στην παραλιακή οδό.

λιμάνι Νάξου τουρίστες

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αποφυγής της άσκοπης ταλαιπωρίας μόνιμων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, το Λιμεναρχείο Νάξου ζητά εκ νέου τη συνδρομή:
*Του Α.Τ. Νάξου προκειμένου να διαθέσει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, στέλεχος Υπηρεσίας του στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος του καταστήματος «3Φ», από 10:00 έως 18:00, προκειμένου κατευθύνει τα οχήματα που ταξιδεύουν προς την παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν προς την πλατεία Πρωτοδικείου.
*Της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να διαθέσει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, στέλεχός της από 10:00 έως 18:00 στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος της Alpha Bank, προκειμένου ανακατευθύνουν οχήματα που ταξιδεύουν προς παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν να μεριμνούν για την αναστροφή τους εάν είναι δυνατόν επί της οδού Παπαβασιλείου ή την έξοδό τους προς το δρόμο του δημοτικού πάρκινγκ του Δημαρχείου.

λιμάνι Νάξου τουρίστες

Το Λιμεναρχείο Νάξου ενημερώνει, επίσης, ότι το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, θα επιτρέπεται η διέλευση της παραλιακής οδού, κατόπιν σχετικού ελέγχου, μόνο σε:
*Οχήματα που ταξιδεύουν.
*Οχήματα τροφοδοσίας.
*Οχήματα έκτακτης ανάγκης.
*Οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας.

H κίνηση λοιπών οχημάτων που επιθυμούν να προσεγγίσουν το λιμένα ή τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα θα
γίνεται μέσω περιφερειακής οδού.

(Visited 1.020 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*