Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης σε συμμετοχή στην Λαϊκή συνέλευση της Κορωνίδας

Newsroom
24/09/2022 11:34
 
 
 

 

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του συμβουλίου της κοινότητας Κορωνίδας πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 25 Σεπτέμβρη Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων.

Η διαιώνιση και όξυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της κοινότητας Κορωνίδας και συνολικά του δήμου μας. Η παντελής έλλειψη έργων υποδομών για την προστασία και καλυτέρευση της ζωής των συντοπιτών μας. Η ραγδαία επιδείνωση του βιοτικού μας επίπεδου με την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται από κυβέρνηση – ΕΕ, με τις πλάτες δήμου και περιφέρειας, καθιστά επιτακτική ανάγκη την παρουσία όλων στην Συνέλευση.

Η αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής στα ολοένα και πιο οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα μας, δεν αφήνει άλλα περιθώρια αναμονής. Αποδείχτηκε όλα αυτά τα χρόνια πως τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μπορούν να βρουν λύση στον κάθε λογής επίδοξο σωτήρα αν οι εργαζόμενοι, ο λαός βρίσκεται στο περιθώριο, απλός παρατηρητής των εξελίξεων. Μόνο με τη δική μας συμμετοχή και δράση μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για την επίλυση τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε σε συμμετοχή όλων των κατοίκων της κοινότητας Κορωνίδας στην αυριανή Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Κωμιακή, στην αυλή της εκκλησίας στις 18:30.

(Visited 122 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*