VIDEO: Χείμαρρος ο Μανόλης Μαργαρίτης – Ξέσπασμα ενάντια στο Δημήτρη Λιανό: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Μαργαρίτης
Newsroom
25/09/2022 23:02
 
 
 

 

Όσα δεν είπε τρία χρόνια τώρα τα είπε μαζεμένα ο Μανώλης Μαργαρίτης που βρέθηκε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Naxos Resort και στη συνέντευξη τύπου του Μανώλη Πολυκρέτη, για να δηλώσει τη στήριξη του στην υποψηφιότητά του.

Ο πρώην δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξαπέλυσε δριμεία επίθεση ενάντια στο Δημήτρη Λιανό σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι …«το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Ναξιώτης βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

«Αναρωτιέμαι πώς μια δημοτική αρχή που ξεκίνησε με ενότητα και δύναμη, ξαφνικά από την πρώτη στιγμή δημιουργεί προβλήματα για να μην πω τη λέξη …καταρρέει. Από την πρώτη μέρα άρχισαν να φεύγουν ένα-ένα τα πρόσωπα που τη στήριζαν. Γιατί; Σε τι οφείλεται; Υπάρχει απάντηση και βρίσκεται σε ένα πρόσωπο και όπως λέει ο σοφός λαός “το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι”. Όλοι οι σύμβουλοι είναι άριστοι, όταν όμως η κεφαλή έχει το θέμα, τους παίρνει όλους η μπάλα» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης εξαπολύοντας τα βέλη του στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Μαργαρίτης

«Όταν θέλεις να κάνεις διαχείριση πρέπει να έχεις παιδεία και σεβασμό για να μπορέσεις να συνεργαστείς, να δημιουργήσεις και να ανεβάσεις τον τόπο σου. Από την πρώτη μέρα είχε αυτό το αλαζονικό ύφος και η εμμονή να καταργεί θέσεις και Νομικά Πρόσωπα. Να πάρω τη διοίκηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, να πάρω το Λιμενικό Ταμείο, τα πάντα εγώ, τα πάντα πάνω μου. Καθημερινή υποβάθμιση των συνεργατών του που συνεχίζεται καθημερινά. Κανένας σεβασμός. Δεν είναι δυνατόν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να λες στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης “εσύ δεν κάνεις ούτε για κοινοτάρχης”. Στο Λεονάρδο Χατζηανδρέου, έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σεβαστεί την πορεία του στα κοινά και παράλληλα να ξεφτιλίζει και τους δικούς του ανθρώπους, τους κοινοτάρχες. Αυτό είναι το πνεύμα του ανθρώπου που θέλει να τα πάρει όλα επάνω του, να διοικεί με την αλαζονεία του, υποβαθμίζοντας και ξεφτιλίζοντας κάθε συνεργάτη και αντίπαλο» σημείωσε παραστατικά, ο κ. Μαργαρίτης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως όλα τα παραπάνω δημιούργησαν την ανάγκη της δημιουργίας μιας νέας παράταξης, εκθειάζοντας το Μανώλη Πολυκρέτη για το θάρρος τη δύναμη και το τσαγανό που είχε ώστε να παραιτηθεί και να ηγηθεί της νέας αυτής παράταξης.

«Για να ξεκινήσεις όλο αυτό χρειάζεται να διαθέτεις δύναμη, να μην υπολογίσεις καταστάσεις και πιέσεις, που είναι πολλές …και δυστυχώς υπάρχουν πιέσεις “άνωθεν” …ξέρετε για τι πράγμα μιλάω…» σημείωσε υπονοώντας ανάμειξη του τοπικού βουλευτή της ΝΔ.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης είπε ακόμα ότι ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι ένας δυναμικός και άξιος άνθρωπος «γεννημένος από τα σπλάχνα της Νάξου». Γνωρίζει από αυτοδιοίκηση και έχει μάθει να εργάζεται σκληρά ώστε να πετυχαίνει αυτό που βάζει στόχο.

Μαργαρίτης

Τέλος ο πρώην δήμαρχος θέλοντας να προλάβει το Δημήτρη Λιανό ή κάποιους άλλους «άνωθεν» που θα μιλήσουν για διάσπαση είπε:

«Δεν είναι καθόλου διάσπαση όλο αυτό που γίνεται. Είναι μόνο ανάγκη. Να υπενθυμίσω σε αυτούς που ίσως μιλήσουν για διάσπαση πώς το 2009 που μου έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος, είπα προχωράω αφού υπάρχει η δέσμευση να μην κατέβει στις εκλογές κανένας άλλος από τον πολιτικό χώρο που ανήκω. Μετά από λίγους μήνες εμφανίζεται -με εντολές άνωθεν- ο Δημήτρης Λιανός με νέα παράταξη. Αφού είδαν ότι απέτυχε η κίνηση τους, εμφανίστηκε μετά ο ίδιος άνθρωπος για να … “μας παντρέψει”. Ας μη μιλήσει λοιπόν κανείς για διάσπαση γιατί αυτή τη δίδαξε πρώτος ο νυν δήμαρχος».

Ο Μανόλης Μαργαρίτης χαιρέτησε συγκινημένος τον πρώην αντιδήμαρχό του Μανώλη Πολυκρέτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

(Visited 2.615 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*