Όλες οι αλλαγές στην κίνηση των πλοίων σήμερα στο λιμάνι της Νάξου (πίνακας)

kinisi limani avgoustos 2016
admin
14/08/2016 12:26
 
 
 

 

(Λιμάνι Νάξου – 12 Αυγούστου 2016)

Μεγάλη αναστάτωση στα λιμάνια έχει προκαλέσει το γύρισμα του καιρού και οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη παραμονή Δεκαπενταύγουστου… 

Μέχρι νωρίς το πρωί της Κυριακής τα λιμεναρχεία είχαν εκδώσει απαγορευτικό του απόπλου με αποτέλεσμα πολλοί εκδρομείς της τελευταίας στιγμής για τον Δεκαπενταύγουστο να εγκλωβιστούν στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας.
Οι ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες μετά το απαγορευτικό που είχε ως αποτέλεσμα όλα τα δρομολόγια με προορισμό τις Κυκλάδες να αναβληθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κίνηση για το λιμάνι του Πειραιά έφθανε μέχρι το Μοσχάτο σήμερα το πρωί. Ορισμένα μόνο δρομολόγια αναχώρησαν με ευθύνη των πλοιάρχων, όπως το Speedrunner για Σίφνο, Μήλο και Σέριφο.

Πλέον όλα τα δρομολόγια τόσο από Πειραιά και Ραφήνα όσο και από Λαύριο διεξάγονται κανονικά μέχρι νεοτέρας καθώς λίγο πριν από το μεσημέρι της Κυριακής, επετράπη τελικά ο απόπλους των πλοίων και τα δρομολόγια γίνονται με καθυστερήσεις. Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα στα κατά τόπους Λιμεναρχεία και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία προκειμένου οι πολίτες να πάρουν πληροφορίες για τις αλλαγες στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων λόγω των καθυστερήσεων που έφερε το απαγορευτικό. Όσο για την ταλαιπωρία των επιβατών… αυτή είναι δεδομένη τόσο με τις καθυστερήσεις όσο και με τα 8-9 μποφόρ που πνέουν στα πελάγη… 
Το naxostimes.gr μετά από επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Νάξου σας παραθέτει τον πίνακα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις όλων των πλοίων από το λιμλανι της Νάξο για σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου. 
pinakas ploia

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν συστήνεται να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

(φωτό: Γιάννης Δημητροκάλλης)

(Visited 222 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*