Συνάντηση Μανώλη Πολυκρέτη με τον Γιώργο Λεονταρίτη

Newsroom
03/10/2022 20:29
 
 
 

 

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη πραγματοποίησε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Πολυκρέτης.

Στη συζήτηση που έγινε, αναφέρθηκαν θέματα και προβλήματα των νησιών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε όλους τους τομείς όπως ο Πρωτογενής, οι τομείς Υγείας Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Τουρισμού κ.λπ. και ο τρόπος, της από κοινού προσπάθειας για την επίλυση τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δε, δόθηκε στην απαραίτητα αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, φορείς που έχουν ως κοινό στόχο την ανάπτυξη των νησιών.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Μανώλης Πολυκρέτης δήλωσε:

«Για την επίλυση προβλημάτων, την προώθηση διαδικασιών και την υλοποίηση έργων είναι σημαντική και αναγκαία η συνεχής και πραγματική συνεργασία των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χωρίς θέληση, συνεννόηση και διαρκή επαφή με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος και ευημερία στα νησιά μας».

(Visited 174 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.