Επίσκεψη στους Βυζαντινούς ναούς της Νάξου με τη “ΝΙΚΑΝΔΡΗ”

nikandri
admin
17/08/2016 21:52
 
 
 

Η Πολιτιστική Δράση “ΝΙΚΑΝΔΡΗ” πραγματοποιεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου το πρωί πολιτιστική εκδρομή στα σπουδαία θρησκευτικά και ιστορικά μνημεία, τους εξαιρετικής σπουδαιότητας βυζαντινούς ναούς της Παναγίας Δροσιανής (στη Μονή), Αγίου Γεωργίου Διασορείτη και Παναγίας της Πρωτόθρονης (στο Χαλκί), μοναδικής σπουδαιότητας μνημεία πανελλήνιας και διεθνούς σημασίας.

Μετά το τέλος της επίσκεψης στους ναούς αυτούς οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την ποτοποιία Βαλληνδρά στο Χαλκί, όπου παρασκευάζεται το μοναδικό στην Ελλάδα και χαρακτηριστικό προϊόν της Νάξου, το υδύποτο (λικέρ) “Κίτρο”.

Μετακίνηση με εκδρομικό λεωφορείο (πούλμαν). Η εκκίνηση θα γίνει από την παραλιακή οδό της Χώρας στις 9.00 το πρωί από την παραλιακή οδό: α) μπρος από το κατάστημα ΟΤΕ και β) από την αφετηρία των λεωφορείων του ΚΤΕΛ. Επίσης και από τη στάση λεωφορείων απέναντι από τον ναό Αγίου Νικοδήμου (στην περιοχή Έλλης) στη Χώρα.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή. Θέσεις σχετικά περιορισμένες.
Τιμή συμμετοχής δέκα (10) ευρώ κατά άτομο. Μειωμένες τιμές για ομάδες πλέον των δύο ατόμων, για οικογένειες, παιδιά και φοιτητές. Οι ξεναγήσεις γίνονται με υποδειγματικό τρόπο στα ελληνικά και αγγλικά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22850-24.112 και στα κινητά (030) 6983.167.196 και (030) 6946.319.550.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*