Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Έργα αποκατάστασης επαρχιακών οδών στη Νάξο

dromos hora eggares2
Newsroom
07/10/2022 16:24
 
 
 

 

Υπεγράφη από το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ» για το έργο με τίτλο «Έργα αποκατάστασης ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα στη ν. Νάξο».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και περιλαμβάνει επεμβάσεις σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Νάξου μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα, ώστε να καταστεί ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής επιφανειακών φθορών και ανωμαλιών του ασφαλτικού οδοστρώματος με ασφαλτόμιγμα σε όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο όπου απαιτείται.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν στις εξής επαρχιακές οδούς:
Απειράνθου – Μουτσούνας
Σταυρού Κεραμωτής – Κεραμωτής
Σταυρού Κεραμωτής – Κορώνου – Σκαδού

Η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι δύο (2) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:
«Παρεμβαίνουμε για την επίλυση των άμεσων αναγκών των προαναφερόμενων επαρχιακών οδών και είμαστε σε αναμονή για την επίλυση των δικαστικών διαφορών μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για το μεγάλο έργο οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000,00 ευρώ, που προβλέπει ασφαλτοστρώσεις και άλλες παρεμβάσεις στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού».

(Visited 518 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.