VIDEO: Στάθης Δρογώσης και Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Η Νάξος είναι ΚΑΙ Πολιτισμός!»

Μια βραδιά κάτω από την ελιά
Newsroom
08/10/2022 19:45
 
 
 

 

Ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στην επίσημη «πρώτη» της πρωτότυπης εκδήλωσης «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» δήλωσαν στο naxostimes.gr οι Στάθης Δρογώσης και Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Μαζί με τον τσελίστα Άρη Ζέρβα, οι δυο αγαπημένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες χάρισαν σε όσες και όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση (που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός) μια βραδιά μυσταγωγική κάτω από τις αιωνόβιες ελιές του μεσαιωνικού κτήματος «Κάμπονες», «μια βραδιά για φίλους» όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, η οποία περιλάμβανε κι ένα «πείραμα», δηλαδή τη διασκευή – για πιάνο και τσέλο – παραδοσιακών νησιώτικων τραγουδιών.

Τόσο ο Στάθης Δρογώσης, όσο και η Ανδριάνα Μπάμπαλη συμφώνησαν ότι η αγαπημένη τους Νάξος, εκτός από την καταπληκτική γαστρονομική παράδοση και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, έχει και ένα εξαιρετικά σημαντικό πολιτιστικό πλούτο που πρέπει να αξιοποιηθεί και να προβληθεί, ούτως ώστε να προσελκύσει τέτοιου είδους επισκέπτες. Προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται, άλλωστε και οι πρωτοβουλίες της Μαρίας Πολυκρέτη και του Γιάννη Μαργαρίτη.

«Η Νάξος είναι η γενέτειρα ενός ολόκληρου βιώματος. Οι Ναξιώτες τραγουδιστές και βιολιστές έχουν επανακαθορίσει το νησιώτικο τραγούδι σε όλη τη χώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Στάθης Δρογώσης, άποψη με την οποία συμφώνησε και η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Οι δυο καλλιτέχνες δεν παρέλειψαν, επίσης, να αναφερθούν στις δραστηριότητες της χειμερινής σαιζόν: ο Στάθης Δρογώσης ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και παράλληλα θα εμφανίζεται και στο θέατρο, ενώ η Ανδριάνα Μπάμπαλη ετοιμάζει, προς το παρόν, δυο live εμφανίσεις.

 

(Visited 672 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*